Home » iKeyMonitor » Hoe iCloud Spy te gebruiken om een iPhone te controleren

Hoe iCloud Spy te gebruiken om een iPhone te controleren 2022

Weet je wat iCloud-spion is? Kun je iCloud gebruiken om te spioneren? iCloud-spion is een cloudopslag- en cloudcomputingservice waarmee u toegang hebt tot uw foto's, video's, documenten, notities, contacten en meer. Of u nu een ouder of een werkgever bent, u kunt nu gemakkelijk en gemakkelijk bespioneer Apple-apparaten via iCloud spion .

Waarom moet je een iPhone monitoren?

Als u wilt weten wat uw kinderen op hun iPhone doen, of dat uw werknemers werkgerelateerde activiteiten uitvoeren op de door het bedrijf geleverde iPhone, dan heeft u een app nodig om iPhone-apparaten te monitoren. Door bespioneren op iPhone-apparaten , kunt u tijdig maatregelen nemen als u verdachte activiteiten op de apparaten van uw kinderen of werknemers aantreft.

Ouderlijk toezicht

Het internet zit vol gevaren, zoals pornografie, geweld, enz. Wanneer uw kinderen worden blootgesteld aan ongepaste inhoud, kunnen de zaken snel uit de hand lopen. Een iCloud-spionage-app laat u de activiteiten op de iPhone-apparaten van uw kinderen weten. Op deze manier kunt u ze beschermen tegen mogelijke gevaren.

kinderen beschermen

Werknemersbewaking

Sommige luie werknemers kunnen de door het bedrijf aangeboden iPhone gebruiken voor activiteiten die geen verband houden met het werk. Sommige onethische werknemers kunnen zelfs bedrijfsgeheimen lekken. Om uw bedrijf te beschermen, kunt u een iCloud-spionage-app gebruiken om de online activiteiten van uw werknemers te volgen.

Bewaak uw werknemers

Hoe iCloud Spy gebruiken om een iPhone te controleren?

 1. Verbind het doelapparaat met een Wi-Fi-netwerk.
 2. Ga naar Instellingen > en tik op iCloud .
  naam iCloud inschakelen
 3. Als u niet bent aangemeld, tikt u op het veld Account en logt u in met de doel-Apple ID en het wachtwoord.
 4. Kraan iCloud-back-up .
  iCloud-back-up
 5. Kraan Nu backuppen . Blijf verbonden met uw wifi-netwerk totdat het proces is voltooid.
  Nu backuppen
 6. Open een browser op uw computer en ga naar icloud.com > log in met uw iCloud-account.
  iCloud aanmelden
 7. In de hoofdinterface ziet u alle soorten back-upbestanden en vervolgens kunt u klikken om bepaalde gegevens op uw computer te bespioneren.
  iCloud-back-up

Monitor een iPhone met iKeyMonitor iPhone Spy App

Naast het gebruik van iCloud-spion om een iPhone te controleren, kunt u ook iKeyMonitor . gebruiken iCloud-spionage-app gratis . Het is een spionage-app die werkt op zowel iOS- als Android-apparaten. Het controleert iMessages, belgeschiedenis, bezochte websites, chatberichten in sociale chat-apps, GPS-locaties, contacten en meer. Hier zijn de stappen om een iPhone te monitoren met iKeyMonitor:

  1. Eerste, registreren voor een gratis proefversie en installeer iKeyMonitor.
   aanmelden
  2. Log vervolgens in op het Online Cloud Panel.
   iKeyMonitor Cloud-paneel
  3. Nu kun je naar Logboeken om alle spionagelogboeken te controleren.
   iPhone-spionagelogboeken

Conclusie

Het bovenstaande zijn twee methoden om te gebruiken: iCloud-spion om een iPhone in de gaten te houden. Zoals u kunt zien, kan iCloud alleen worden toegepast om sommige iOS-bestanden te openen en te bekijken. Als u bestanden zoals chatberichten, gespreksopname, GPS-locaties en meer wilt controleren, kunt u iKeyMonitor gebruiken. Het controleert bijna alle online activiteiten op iPhone-apparaten. Meld u aan en begin nu met monitoren!

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top