Top 3 beste Snapchat Saver-apps voor iOS 2024

Best Snapchat Saver Apps for iOS

Vraag je je ooit af hoe je Snapchat-schermafbeeldingen op een iPhone kunt opslaan? Wil je de beste Snapchat-saver-app voor iOS vinden? Omdat Snapchat een veilige en privé-app is, is het niet mogelijk om anoniem screenshots te maken en inhoud te downloaden. Soms willen we echter schermafbeeldingen maken of opslaan zonder anderen hiervan op de hoogte te stellen. Vandaag bespreken we de beste Snap Saver-apps die dit moeilijke proces gemakkelijk kunnen maken.

NEE. 1 iKeyMonitor

iKeyMonitor is een Snapchat-saver-app voor iOS waarmee u online activiteiten op iOS-apparaten kunt volgen. Hiermee kunt u schermafbeeldingen maken, toetsaanslagen registreren en chatberichten op Snapchat en vele andere sociale chat-apps volgen. Bovendien controleert het foto's, video's, oproepen, sms, GPS-locaties, Geo-fencing, bezochte websites, contacten, enz. Het werkt op zowel iPhone / iPad- als Android-apparaten. Het biedt een gratis abonnement dat u kunt gebruiken.

Voordelen:

  • Gratis abonnement
  • Maakt automatisch screenshots
  • Werkt in stealth-modus

Nadelen:

  • Vereist jailbreaken om screenshots te maken
SCHRIJF JE GRATIS IN
PAK UW LICENTIE

ikeymonitor

NEE. 2 iPhone-schermrecorder

Met de iPhone-schermrecorder voor Snapchat kunt u een schermopname maken en geluid opnemen op uw iPhone of iPad. Alle opnames worden als video's opgeslagen in je Foto's-app. Je kunt het daar bewerken en delen zoals elke andere video.

Voordelen:

  • Gratis en gemakkelijk te gebruiken
  • Geen download vereist

Nadelen:

  • Biedt alleen basisopnamefuncties

iPhone-schermrecorder

NEE. 3 Quick Time-speler

QuickTime is een Snapchat-schermrecorder waarmee je schermafbeeldingen kunt opnemen op iOS-apparaten. Het is de door Apple ontwikkelde multimediatechnologie die video's, geluid, animatie, muziek en meer verwerkt. Het ondersteunt de meeste belangrijke video- en audiobestandsindelingen en biedt gebruikers een reeks toepassingen.

Voordelen:

  • Vrij
  • Meerdere opnamefuncties

Nadelen:

  • Een Mac is vereist om schermafbeeldingen te maken

QuickTime-speler

Conclusie

Het bovenstaande zijn de top 3 beste Snapchat-saver-apps voor iOS-apparaten. Na het overwegen van de voor- en nadelen van deze drie apps, raad ik je aan iKeyMonitor te gebruiken. Naast het vastleggen van screenshots van Snapchat, maakt iKeyMonitor ook screenshots van toetsaanslagen, chatberichten, websites, foto's, video's en meer. Meld u aan en begin nu met opnemen!

Home » iKeyMonitor » Top 3 beste Snapchat Saver-apps voor iOS

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

How iPhone Spy Works

About the Author: iKeyMonitor Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top
Top