Child Phone Monitoring App – Hoe u de telefoon van uw kind gratis kunt controleren 2024

Ben je op zoek naar de beste app voor het monitoren van kindertelefoons? Wilt u de online veiligheid van uw kind garanderen? Tegenwoordig zit internet vol gevaren en bedreigingen. Als verantwoordelijke ouder moet u een monitoring-app gebruiken om de telefoon van het kind te controleren. Met de gratis app iKeyMonitor voor kindertelefoonbewaking kunt u de telefoon van uw kind controleren om hem / haar te beschermen tegen mogelijke bedreigingen.

Waarom heb je een app voor telefoonbewaking voor kinderen nodig?

Tieners die actief zijn op internet, zijn kwetsbaar voor online bedreigingen. Om uw kind te beschermen, kunt u de iKeyMonitor-app voor het toezicht op de kindertelefoon gebruiken om uw kind te beschermen tegen online gevaren. Hier zijn de twee belangrijkste bedreigingen voor uw kind:

Cyberpesten

Volgens rapporten is onder kinderen van 12-17 jaar bijna 34% online gepest. Wanneer uw kind online wordt gepest, kan hij / zij zich depressief en verdrietig voelen. Deze negatieve effecten kunnen lang aanhouden en het zelfvertrouwen en de gezondheid van uw kind schaden. Gebruik een app voor ouderlijk toezicht zoals iKeyMonitor, u kunt gemakkelijk tekenen van cyberpesten detecteren en uw kind op tijd beschermen.

Cyberpesten

Online roofdieren

Online roofdieren kunnen proberen kinderen en tieners te verleiden tot seksuele gesprekken of zelfs persoonlijke ontmoetingen. Roofdieren sturen soms obscene materialen of vragen kinderen om foto's van zichzelf te sturen. Daarom moet u uw kind leren waakzaam te zijn wanneer het online is. Bovendien kunt u de iKeyMonitor-app voor mobiele monitoring voor kinderen gebruiken om online activiteiten van uw kind te volgen.

online roofdier

Hoe gebruik ik de iKeyMonitor Child Phone Monitoring-app?

  1. Meld u aan voor een gratis proefperiode en installeer iKeyMonitor, de beste app voor het monitoren van kindertelefoons.
    aanmelden
  2. Log in op het online Cloud Panel.
    iKeyMonitor Cloud-paneel
  3. U kunt naar Logboeken gaan om alle controlelogboeken te bekijken.
    android spionage logs

Houd de telefoon van het kind in de gaten met iKeyMonitor Child Phone Tracker

Met iKeyMonitor kunt u eenvoudig de telefoon van uw kind in de gaten houden. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van de iKeyMonitor-app voor telefoontracker voor kinderen:

Houd sociale chats in de gaten om verdachte berichten te detecteren

Met iKeyMonitor kunt u sociale chatberichten volgen op de telefoon van uw kind. U kunt de screenshots van de berichten bekijken in het Cloud Panel. Als er verdachte berichten worden ontdekt, kunt u tijdig maatregelen nemen.

Houd sociale media in de gaten

Volg GPS-locaties om de veiligheid van uw kind te garanderen

iKeyMonitor volgt de GPS-locatie op de mobiele telefoon van uw kind zonder dat zij het weten. Na de installatie, waar uw kind ook heen gaat, kunt u inloggen op het Cloud Panel om hun verblijfplaats te zien.

Volg de locatie van een mobiele telefoon

Maak screenshots om verdachte foto's te detecteren

iKeyMonitor maakt regelmatig screenshots op de telefoon van uw kind. U kunt de opgenomen screenshots bekijken in het Cloud Panel. Als u verdachte schermafbeeldingen vindt, kunt u met uw kind praten.

Schermafbeeldingen maken

Houd toetsaanslagen bij om alles te weten wat getypt is

iKeyMonitor registreert elke toetsaanslag op de telefoon van uw kind, inclusief de geplakte tekst. U kunt de toetsaanslaggeschiedenis van uw kind bekijken om meer te weten te komen over hun online activiteiten.

Houd toetsaanslagen bij

Ontvang een waarschuwing over gevaarlijke activiteiten

Met iKeyMonitor kunt u trefwoordwaarschuwingen instellen en u e-mails sturen wanneer de trefwoorden worden geactiveerd. Op deze manier ontvangt u elke keer dat uw kind online ongepaste handelingen uitvoert, zo snel mogelijk een melding.

waarschuwingen ontvangen

Conclusie

De iKeyMonitor-app voor het toezicht op de kindertelefoon is een hulpmiddel voor ouderlijk toezicht waarmee u uw kind online kunt beschermen. Het controleert sms-berichten, oproepen, oproepregistratie, telefoonomgeving, Geo-hekken en meer. Bovendien biedt het een gratis abonnement. Meld u aan en begin nu met het monitoren van uw kind!

Home » iKeyMonitor » Child Phone Monitoring App – Hoe u de telefoon van uw kind gratis kunt controleren

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

How iPhone Spy Works

About the Author: iKeyMonitor Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top
Top