3 manieren om een back-up te maken van de Telegram-chatgeschiedenis 2024

Een Telegram-back-up is de belangrijkste noodzaak van de huidige tijd. Veel mensen zijn van plan de back-up te maken, zodat al hun informatie en gegevens goed worden beschermd. Ze weten echter niet hoe ze dit mogelijk moeten maken. Hier hebben we enkele manieren om u te helpen een Telegram-back-up te maken en nooit de informatie te verliezen die u heeft.

Waarom moet u een back-up maken van de Telegram-chatgeschiedenis?

Net als bij Snapchat heeft Telegram een zelfvernietigend bericht met een timer. Als u te lang inactief blijft, kan uw account zichzelf zelfs vernietigen. Als u per ongeluk uw apparaat bent kwijtgeraakt of zes maanden niet inlogt op uw account, wordt het account automatisch vernietigd. Daarom moet u een back-up maken van uw Telegram-chatgeschiedenis, anders verliest u belangrijke informatie.

Ouderlijk toezicht

Kinderen zullen waarschijnlijk met vreemden op Telegram chatten en vriendschap met hen sluiten. Als ouder moet u weten met wie uw kinderen chatten om ervoor te zorgen dat ze niet worden gepakt door online roofdieren. Controleer de Telegram-chatgeschiedenis van uw kinderen om verdachte mensen te blokkeren of te verwijderen. bescherm kinderen

Medewerkers Monitoring

Sommige onethische werknemers kunnen Telegram gebruiken om vertrouwelijke bedrijfsinformatie te onthullen. U moet de Telegram-berichten van werknemers controleren en er een back-up van maken als bewijs om de leaker te vangen en uw bedrijfsbelangen te beschermen. Houd uw werknemers in de gaten

3. Herstel persoonlijke Telegram-chats

Wat moet u doen als u per ongeluk uw telefoon kwijtraakt of telegramberichten verwijdert? Gebruik iKeyMonitor om Telegram-berichten te controleren en er back-ups van te maken om uw zorgen weg te nemen. Telegram-berichten

3 manieren om een back-up te maken van de Telegram-chatgeschiedenis

Het volgende biedt u drie manieren om maak een back-up van de geschiedenis van Telegram-chat . U kunt de methode kiezen die bij u past.

Maak een back-up van de Telegram-chatgeschiedenis met iKeyMonitor

Met iKeyMonitor kunt u maak een back-up van de Telegram-chatgeschiedenis door toetsaanslagen te loggen en screenshots te maken. Bovendien maakt het ook een back-up van andere logboeken op de doel-iPhone- en Android-telefoons, zoals sms-berichten, oproepgeschiedenis, oproepopname, bezochte websites, GPS-locaties, Geo-fencing, sociale chatgeschiedenis op WhatsApp, Facebook, WeChat, Hike, IMO , en meer.
 1. Eerste, aanmelden voor een gratis proefperiode en installeer iKeyMonitor Telegram-back-up-app .
 2. Log vervolgens in op het Online Cloud Panel.
 3. Als laatste kun je naar Logboeken > Chats > Telegram om Telegram-berichten te controleren.
aanmelden iKeyMonitor Cloud-paneel telegram chats

Bewaar de Telegram-chatgeschiedenis met Chrome Web

Het is gratis en gemakkelijk om een back-up te maken van de Telegram-chatgeschiedenis met Chrome Web. Maar u kunt de chatgeschiedenis alleen op de computer opslaan. Als u uw Telegram-back-up op uw mobiele telefoon wilt bekijken, moet u deze naar uw telefoon overbrengen.
 1. Open Chrome en ga naar binnen https://web.telegram.org .
 2. Selecteer uw land en voer uw telefoonnummer in om in te loggen op de webversie van Telegram.
 3. Selecteer een contact waarvan u een back-up wilt maken.
 4. druk op Ctrl + P , selecteer Verandering om een methode te kiezen om uw chatgeschiedenis op te slaan.
 5. Klik Sparen om Telegram-chatberichten en foto's op te slaan.

Maak een back-up van Telegram Chat met de Chrome-extensie

Het is gratis om de Telegram-chatgeschiedenis op te slaan met de Chrome-extensie, maar u moet lang wachten op het downloaden van de Telegram-back-up.
 1. Open Chrome webshop .
 2. Enter Bewaar Telegram Chat-geschiedenis om de extensie te zoeken.
 3. Voeg de extensie toe aan Chrome .
 4. Enter https://web.telegram.org in Google en log in op de webversie van Telegram.
 5. Tik op het pictogram van de extensie in de rechterbovenhoek van Chrome, wacht enkele minuten om te downloaden.
 6. Na het downloaden kunt u op het Sparen knop om Telegram Chat-geschiedenis op te slaan.

iKeyMonitor – Gratis telegram spy-app

Het bovenstaande zijn drie manieren om back-up Telegram-chats . U kunt de methode kiezen die bij u past. Onder hen is iKeyMonitor een effectieve methode. Het is een gratis monitoring-app die meerdere spionagefuncties biedt. U kunt het gebruiken om de online activiteiten van uw kinderen of werknemers te volgen en een back-up te maken van hun chatberichten. Het kan worden gebruikt op Android- en Apple-apparaten en biedt meerdere functies voor ouderlijk toezicht. Als u wilt zien wat uw kinderen of werknemers op hun telefoons doen, download dan iKeyMonitor en ontvang alle informatie die u nodig heeft. Het biedt ook een gratis abonnement dat u kunt uitproberen voordat u het koopt.

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

How iPhone Spy Works

About the Author: iKeyMonitor Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top
Top