Home » iKeyMonitor » Verborgen Surround Recording Spy-app voor Android-telefoons

Verborgen Surround Recording Spy-app voor Android-telefoons 2022

Bent u op zoek naar een verborgen spionage-app voor surround-opname ? Hoe de omgeving van uw doelapparaat opnemen? Tegenwoordig is het absoluut mogelijk om een verborgen spionage-app voor surround-opname te gebruiken om op afstand naar de omgeving op Android-telefoons te luisteren. Surround-opname-apps zoals iKeyMonitor stelt u in staat om geheimen en gevoelige gebeurtenissen op de doelapparaten te achterhalen.

Waarom heb je een Surround Recording Spy-app voor Android nodig?

Verschillende mensen hebben verschillende monitoringbehoeften. Ouders willen weten of hun kinderen buiten veilig zijn. Werkgevers willen weten of werknemers lui zijn tijdens werkuren. Er zijn verschillende redenen waarom u een spion voice recorder :

Ouderlijk toezicht

Veel ouders rusten hun kinderen uit met smartphones om noodsituaties op scholen het hoofd te bieden. Het is echter onwaarschijnlijk dat kinderen hun ouders vertellen over hun wangedrag op school, zoals het overslaan van klassen, het spelen van mobiele games in de klas en gepest worden door klasgenoten. Als ouder kun je iKeyMonitor gebruiken om op afstand de omgeving rond de telefoons van je kinderen in het geheim vast te leggen. Als u iets ongepast vindt, kunt u tijdig maatregelen nemen om deze te beschermen.

ouderlijk toezicht

Bewaking van werknemers

Voor managers en werkgevers is het oppakken van ontrouwe werknemers altijd een moeilijke taak geweest. Tegenwoordig zijn werknemers slim genoeg om geen aanwijzingen over hun gedrag achter te laten. Gelukkig kun je door in het geheim het geluid rond de Android-telefoon van het bedrijf op te nemen, eenvoudig bewijs van wangedrag vastleggen.

Bewaak uw werknemers

Hoe Android te bespioneren met de iKeyMonitor Surround Recording-app?

iKeyMonitor is een gratis omgevingsopname-app , voornamelijk ontworpen voor ouderlijk toezicht en werknemersbewaking. Na installatie kunt u op afstand de online activiteiten van uw kinderen of medewerkers bekijken. Hier zijn de stappen om iKeyMonitor surround recording spionage-app te krijgen:

  1. Aanmelden voor een gratis proefversie en installeer iKeyMonitor verborgen spionage-app voor surround-opname .
    aanmelden
  2. Log in op het Online Cloud Panel.
    iKeyMonitor Cloud-paneel
  3. Je kan gaan naar Logboeken > omgeving om naar het live omgevingsgeluid te luisteren.
    telefoon omgeving

Android-activiteiten opnemen met iKeyMonitor Surround Recording Spy-app

iKeyMonitor is de beste spion opname app die kan worden gebruikt zonder het Android-doelapparaat te rooten. Na het downloaden en installeren, stuurt het alle monitoringlogboeken naar uw e-mail. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van iKeyMonitor:

Screenshots maken om verdachte foto's op Android te detecteren

iKeyMonitor stelt u in staat om maak screenshots om de mobiele activiteiten van uw kinderen te volgen . Als u verdachte foto's vindt, kunt u stappen ondernemen om ze te beschermen tegen mogelijke gevaren.

Schermafbeeldingen vastleggen

Blokkeer gevaarlijke apps om uw kinderen op Android te beschermen

Met iKeyMonitor kunt u: stel de gebruikstijdslimiet van bepaalde apps in op de Android-telefoons van uw kinderen . Voor bepaalde apps en games die als onveilig of schadelijk voor kinderen worden beschouwd, kun je ze altijd online blokkeren. Op deze manier zullen uw kinderen niet ernstig worden getroffen door sommige apps.

block-social-media

Schermtijdlimiet instellen op Android

iKeyMonitor stelt u in staat om beperk de schermtijd op het doelapparaat door de maximale gebruikstijd van alle apps in te stellen . Op deze manier kunt u bepalen hoeveel tijd uw kinderen op hun apparaten doorbrengen om telefoonverslaving te voorkomen.

Schermtijdlimiet

Volg toetsaanslagen om te weten wat er op Android is gebeurd

iKeyMonitor zal laat u elke toetsaanslag zien die uw kinderen op hun apparaten invoeren . Zodra u problemen vindt, kunt u ze begeleiden om de telefoon correct te gebruiken of maatregelen nemen om ze te beschermen.

Toetsaanslagen bijhouden

Ontvang meldingen over gevaarlijke activiteiten op Android

Met de iKeyMonitor-functie voor waarschuwingswoorden kunt u onmiddellijk meldingen ontvangen wanneer uw kinderen gevaarlijke of ongepaste handelingen uitvoeren op hun telefoons . Op deze manier kunt u maatregelen nemen om ze te beschermen tegen mogelijke gevaren.

ontvang meldingen


Zoals je kunt zien, is iKeyMonitor een krachtige verborgen spionage-app voor spionageopnamen. Naast de functie van luisteren naar telefoonomgeving , het biedt ook monitoring van sms-berichten, logboekregistratie van oproepgeschiedenis, spionage van chatberichten en meer. Registreer en begin nu met spioneren!

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top