Home » iKeyMonitor » Gratis sms-tracker – Hoe u gratis tekstberichten kunt volgen

Gratis sms-tracker – Hoe u gratis tekstberichten kunt volgen 2022

Wil je weten waarom de gratis sms-tracker recentelijk populair geworden? Zie je kinderen de hele dag typen en bellen op hun telefoon? Weet je aan welke online activiteiten ze hebben deelgenomen? Om al deze twijfels weg te nemen, kunt u trackingsoftware gebruiken. Dit is een geweldige manier om de mensen te controleren die u vermoedt of om wie u geeft. iKeyMonitor gratis sms-tracking-app is ontworpen voor ouders en werkgevers die de mobiele activiteiten van hun kinderen en werknemers willen volgen.

Waarom heb je een gratis sms-tracker nodig?

De online wereld van vandaag is te ingewikkeld. Iedereen wordt ondergedompeld in de online wereld. Het is noodzakelijk geworden om de telefoons van andere mensen in de gaten te houden. Iedereen heeft zijn eigen reden om te monitoren. Als ouder heb je mogelijk een sms-tracker-app nodig die je kan informeren over de berichtgeschiedenis van je kinderen. Ben je werkgever en wil je de activiteiten van werknemers op de werkvloer vastleggen, dan is een sms-tracker je onmisbare app. Dit zijn de redenen om een sms-tracking-app te gebruiken.

Volg de sms-berichten van uw kind

Als u de online activiteiten van uw kinderen wilt begrijpen, kan een monitoring-app uw hulp zijn. Je kunt gebruiken gratis sms-trackingsoftware zonder software op de doeltelefoon te installeren om de waarheid te vinden. Met een telefoontracker weet u met wie uw kinderen sms'en en met wie ze recentelijk contact hebben gehad. Zo kunt u tijdig maatregelen nemen om uw kinderen te beschermen wanneer u verdachte vreemden aantreft.

Sms-codes voor tieners

Bescherm uw handelsgeheimen

Als de geheimen van uw bedrijf lekken en u de boosdoener niet hebt kunnen vinden, kunt u een gratis sms-tracker-app zonder software op de doeltelefoon te installeren om de leaker in uw organisatie te vinden. Zo vermijdt u grote economische verliezen. Naast het monitoren van sms-berichten, kunt u ook de oproepgeschiedenis, schermafbeeldingen, toetsaanslagen en sociale chatberichten volgen om de vertrouwelijke informatie van uw bedrijf te beschermen.

Tekstberichten onderscheppen

Twee manieren om gratis sms-berichten te volgen

Als je onzichtbaar wilt blijven en succesvol wilt volgen, houd je dan aan de volgende twee effectieve manieren om iemands sms-berichten te volgen.

Gebruik iKeyMonitor om gratis sms-berichten te volgen

iKeyMonitor is een unieke tracking-app waarmee je iemands online activiteiten kunt volgen zonder ontdekt te worden. Dit zijn de stappen om iKeyMonitor te krijgen:

  1. Registreren een gratis proefaccount van iKeyMonitor SMS tracker.
  2. Log in op het Cloud Panel om iKeyMonitor te downloaden naar de Android-doeltelefoon of om spion zonder jailbreak toe te voegen voor iPhone / iPad.
  3. Installeer iKeyMonitor en activeer het met uw licentiesleutel (u hoeft niet te installeren voor iPhone/iPad no-jailbreak spion).
  4. Begin gratis sms-tracker gebruiken .

aanmelden

Gebruik de ingebouwde functie van Apple om iemands sms-berichten te volgen

Je kunt de ingebouwde functie van Apple gebruiken om iemands sms door te sturen naar je eigen mailbox. Houd er echter rekening mee dat u fysiek toegang moet hebben tot zijn/haar telefoon.

  1. Open Instellingen op de iPhone van de gecontroleerde persoon.
  2. Tik daarna op de Berichten keuze. Open in het menu Berichten de Verzenden & ontvangen submenu.
  3. Dan zie je de Voeg een e-mail toe keuze. U kunt daar uw e-mailadres toevoegen.
  4. Nu wordt elke nieuwe iMessage die de telefoon ontvangt of verzendt, doorgestuurd naar die e-mail-ID.

Verzenden & ontvangen

e-mail toevoegen

Samenvatting:

Als u geen apps van derden wilt downloaden, kunt u proberen de ingebouwde functie van Apple te gebruiken om iemands sms-berichten te volgen. Als u ook andere online activiteiten wilt volgen, kunt u iKeyMonitor gebruiken. Hiermee kunt u internetactiviteiten op het doelapparaat volgen, zoals toetsaanslagen, browsegeschiedenis op de website, foto's en video's, verzonden en ontvangen chatberichten, schermafbeeldingen, enz. Bovendien werkt het in een discrete en fraudebestendige modus, zodat u uw kinderen veilig en effectief in de gaten kunt houden. Dus als u op zoek bent naar een gratis sms-tracker , dan is iKeyMonitor uw ideale keuze.

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top