Home » iKeyMonitor » Externe audiorecorder – Neem de omgeving van een telefoon op afstand op

Externe audiorecorder – Neem de omgeving van een telefoon op afstand op 2022

Ben je op zoek naar het beste? externe audiorecorder ? Tegenwoordig kan iedereen technologie gebruiken, zelfs de kinderen van vandaag hebben al mobiele telefoons die verbinding kunnen maken met internet. Maar in ieder geval is aandacht voor je kinderen en rekening houden met hun veiligheid op dit moment een van de belangrijkste dingen. Het is erg belangrijk om de beste gratis externe audiorecorder om u te helpen de veiligheid van uw kinderen te garanderen.

Waarom heb je een externe audiorecorder nodig?

Een externe audiorecorder gebruiken om de omgeving van een telefoon op afstand opnemen kan een goede keuze zijn om iemand in de gaten te houden. Iedereen heeft wel een reden om een audiorecorder te gebruiken. Als ouder wil je de online veiligheid van je kinderen waarborgen. Als werkgever moet u de bedrijfsbelangen beschermen. Hieronder volgen enkele belangrijke redenen voor het installeren en gebruiken van een externe recorder.

Ouderlijk toezicht

Om uw kinderen effectief online te beschermen, is een externe recorder de beste keuze. Meestal bent u druk met uw werk en weet u niets van de buitenactiviteiten van uw kinderen. Uw kinderen kunnen rondhangen met vreemden of worden gepest door leeftijdsgenoten. Met behulp van de externe recorder kunt u direct maatregelen nemen als u merkt dat uw kinderen in gevaar zijn.

bescherm je kinderen

Werknemersbewaking

Als uw werknemers zeer vertrouwelijke informatie over uw bedrijf proberen bekend te maken aan concurrenten, weet u dan wat u moet doen? Op dit moment zal de beste externe audiorecorder voor Android- en iPhone-apparaten u helpen. Het gebruik van een verborgen telefoonrecorder kan beter begrijpen wat er op kantoor gebeurt en de belangen van uw bedrijf beschermen.

Bewaak uw werknemers

Hoe de omgeving van een telefoon op afstand opnemen met iKeyMonitor?

Als u de telefoonomgeving op het doelapparaat wilt bewaken, is iKeyMonitor deitor beste externe audiorecorder-applicatie en de perfecte oplossing. Dit zijn de stappen om iKeyMonitor te installeren:

  1. Aanmelden voor een gratis proefversie en installeer iKeyMonitor.
  2. Log in op het Online Cloud Panel.
  3. Je kan gaan naar Logboeken omgeving om naar de omgeving van de doeltelefoon te luisteren.

telefoon omgeving

Telefoonactiviteiten opnemen met iKeyMonitor Remote Audio Recorder

Met iKeyMonitor verborgen oproeprecorder kunt u: luister naar de omgeving van het doelapparaat. U kunt niet alleen de telefoonomgeving opnemen, maar ook vele andere online activiteiten volgen. Hier zijn enkele van de voordelen van deze spionage-app:

Telefoongesprekken opnemen om verdachte contacten te detecteren

Het volgt inkomende en uitgaande gesprekken , inclusief gespreksgesprekken , datum- en tijdstempel van elk gesprek , en contacten . Daarom kunt u naar de telefoongesprekken van uw kinderen luisteren en controleren of ze vrienden maken met vreemden.

Hoe verwijderde oproeplogboeken op iCloud bekijken?

Bewaak spraakberichten op sociale media om uw kinderen te beschermen

Het controleert chatberichten en spraakberichten op sociale chat-apps , zoals WhatsApp, Skype, Facebook, Line, Viber en meer. Als u ongepaste berichten ontdekt, kunt u tijdig maatregelen nemen om uw kinderen te beschermen.

sociale media in de gaten houden

Ontvang meldingen over gevaarlijke activiteiten

Met deze functie kunt u onmiddellijk meldingen ontvangen wanneer uw kinderen gevaarlijke of ongepaste handelingen uitvoeren op hun telefoons . U kunt iKeyMonitor gebruiken om waarschuwingen in te stellen voor bepaalde trefwoorden, zodat u direct gewaarschuwd kunt worden wanneer u iets verkeerds vindt.

ontvang meldingen


iKeyMonitor externe audiorecorder houdt inkomende en uitgaande oproepen bij, evenals spraakberichten die zijn verzonden en ontvangen op sociale chat-apps. Zo kunt u detecteren of uw kinderen in de problemen zitten. Als je merkt dat er iets mis is, kun je met je kinderen praten en hen vertellen hoe ze met de problemen moeten omgaan. Meld u aan en begin nu met monitoren!

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top