Home » iKeyMonitor » Hoe verwijderde tekstberichten op de iPhone te herstellen?

Hoe verwijderde tekstberichten op de iPhone te herstellen? 2022

Wil je weten hoe dat moet verwijderde tekstberichten herstellen op de iPhone en iPad? Als ouder wil je zeker de sms-berichten van je kinderen checken om te zien met wie ze contact opnemen. Als werkgever wilt u de sms-berichten van werknemers terughalen om erachter te komen of ze activiteiten hebben uitgevoerd die schadelijk zijn voor uw bedrijf. Gelukkig is het nu mogelijk verwijder verwijderde sms-berichten van de iPhone met behulp van een geavanceerde spionage-app voor berichten.

Waarom moet u verwijderde tekstberichten op de iPhone herstellen?

Iedereen heeft de ervaring van het per ongeluk verwijderen van sms-berichten, maar niet iedereen kan de sms-berichten herstellen die per ongeluk zijn verwijderd. Met behulp van een tracking-app kunt u sms-berichten en andere internetactiviteiten op iemands apparaat herstellen en volgen. Hier zijn enkele redenen waarom u dit moet doen herstel verwijderde sms-berichten op de iPhone :

Bescherm uw kinderen tegen online gevaren

Als ouder kan het bekijken van de sms-berichten van uw kinderen het voor u gemakkelijker maken om hun online activiteiten te begrijpen. Op deze manier kunt u ze beschermen tegen pedofielen of cyberpesters.
bescherm kinderen

Beveilig de handelsgeheimen van uw bedrijf

Wanneer u de sms-berichten van werknemers controleert, kunt u abnormale communicatie ontdekken die de veiligheid van het bedrijf in gevaar brengt. Op deze manier kunnen dreigende beveiligingsbedreigingen met succes worden vermeden.

Houd uw werknemers in de gaten

Herstel uw belangrijke informatie

Als je per ongeluk sms-berichten hebt verwijderd of je iPhone bent kwijtgeraakt, kun je de iKeyMonitor iPhone-spionage-app gebruiken om verwijderde sms-berichten op te halen. Met deze tracking-app kunt u het tijdstip van het verzenden en ontvangen van sms-berichten, de contactpersoon en meer gedetailleerde informatie controleren.

Beste tekstspion-app om gratis tekstberichten te volgen

Hoe verwijderde tekstberichten op de iPhone te herstellen?

Als uw kinderen de sms-berichten op hun telefoons hebben verwijderd, heeft u een tool nodig om u te helpen de verwijderde gegevens te herstellen. Met een spionagetool kunt u niet alleen sms-berichten volgen, maar ook foto's, video's en andere internetactiviteiten. Controleer de volgende twee methoden om verwijderde sms-berichten te herstellen.

Gebruik iKeyMonitor om verwijderde tekstberichten gratis te herstellen

iKeyMonitor SMS-spionage-app registreert de namen en telefoonnummers van de contacten in detail en laat zien met wie de gebruiker van het doelapparaat regelmatig contact opneemt en waar de gebruiker het vaak over heeft. Volg de stappen om iKeyMonitor te gebruiken om verwijderde sms-berichten te herstellen.

  1. Eerste, registreren een gratis proefversie en installeer iKeyMonitor.
  2. Log vervolgens in op het Online Cloud Panel.
  3. Als laatste kun je naar Logboeken > Chats > sms om sms-berichten te controleren.

aanmelden

iKeyMonitor Cloud-paneel

sms-chats

ICloud gebruiken om verwijderde tekstberichten op de iPhone op te halen

U kunt proberen de iCloud-back-up te gebruiken om te zien of deze verwijderde sms-berichten kan herstellen. Als de iCloud-back-up eerder is dan het verwijderen van het sms-bericht, heb je geluk en kun je het sms-bericht herstellen. Hier zijn de stappen:

  1. Zorg ervoor dat u een back-up maakt van alle belangrijke gegevens op uw apparaat.
  2. Ga naar Instellingen > Algemeen > Reset .
  3. Kraan Wis alle inhoud en instellingen .
  4. Doorloop de instellingenpagina's totdat u bij het Apps en gegevens scherm.
  5. Kraan Herstel vanaf iCloud-back-up .
  6. Log in op uw iCloud-account.
  7. Ga verder naar Back-up kiezen en selecteer vervolgens degene die u nodig hebt in de lijst.

wissen-alle-inhoud-instellingen

Herstel vanaf iCloud-back-up

Conclusie

Gratis verwijderde sms-berichten herstellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Door iKeyMonitor te gebruiken, hebt u toegang tot gedetailleerde gegevens met betrekking tot de sms, inclusief sms-chatgeschiedenis, berichtinhoud, datum- en tijdstempel, afzenders en ontvangers. iKeyMonitor biedt veel trackingfuncties, zoals monitoring van chatberichten, logboekregistratie van toetsaanslagen, vastleggen van schermafbeeldingen, enz. Het is een ideale keuze voor het herstellen van verwijderde sms-berichten op de iPhone.

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top