Home » iKeyMonitor » 4 manieren om verwijderde telegramberichten op iPhone en Android te herstellen

4 manieren om verwijderde telegramberichten op iPhone en Android te herstellen 2022

Recover Deleted Telegram Messages

Hoe verwijderde Telegram-berichten herstellen is een zorg van veel mensen. Telegram wordt steeds populairder en wordt beschouwd als een van de beste sms-tools. Veel ouders willen weten hoe ze Telegram-berichten kunnen herstellen die door hun kinderen zijn verwijderd, maar weten niet hoe ze dit moeten doen. Maak je geen zorgen, want hier zijn enkele tips over hoe je herstel verwijderde Telegram-berichten op iPhone en Android .

Waarom moet u verwijderde telegramberichten herstellen?

Net als WhatsApp is Telegram een van de sociale applicaties die veel door jongeren wordt gebruikt. Dit is een populaire berichten-app die kan worden gebruikt om contact te houden met vrienden. Aangezien Telegram geen chatberichten opslaat of hiervan een back-up maakt, moet u weten hoe u deze chatgegevens kunt ophalen als u per ongeluk berichten hebt verwijderd.

Bescherm uw kinderen

Jongeren misbruiken Telegram echter en roofdieren vallen kinderen lastig op Telegram. U kunt een hulpmiddel voor ouderlijk toezicht gebruiken om: verwijderde telegramberichten ophalen op de telefoons van uw kinderen. Als u ongepaste chatberichten of gesprekken aantreft, kunt u maatregelen nemen om deze te beschermen.

online activiteiten volgen

Bewaak uw werknemers

Sommige werknemers kunnen Telegram gebruiken om tijdens werkuren met vrienden te chatten. Bovendien kunnen ze via Telegram bedrijfsgeheimen vrijgeven. Als voorzichtige werkgever moet u verwijderde Telegram-berichten ophalen om de belangen van het bedrijf te beschermen.

Bewaak uw werknemers

Per ongeluk verwijderde Telegram-berichten ophalen

Bovendien, als je per ongeluk Telegram-berichten hebt verwijderd, wil je ze zeker herstellen. Maak je geen zorgen, de spionage-app iKeyMonitor kan je helpen verwijderde Telegram-berichten op te halen.

Telegram

4 manieren om verwijderde telegramberichten te herstellen

Als je per ongeluk je Telegram-chatgeschiedenis hebt verwijderd, is er dan een manier om de chatgeschiedenis te herstellen? Als u op zoek bent naar het antwoord op deze vraag, controleer dan de volgende methoden om Telegram-berichten te herstellen.

Herstel verwijderde telegramberichten met iKeyMonitor

Gebruik de iKeyMonitor-app om alle berichten die je nodig hebt snel te herstellen.

 1. Eerst, inschrijven voor een gratis proefversie en installeer iKeyMonitor.
  inschrijven
 2. Log vervolgens in op het Online Cloud Panel.
  iKeyMonitor Cloud-paneel
 3. Als laatste kun je naar Logboeken > Chats > Telegram om Telegram-berichten te zien.
  telegramchats

Haal verwijderde Telegram-berichten op met de app Meldingsgeschiedenis

Hier zijn de stappen die u kunt volgen om verwijderde Telegram-berichten te herstellen met behulp van de meldingsgeschiedenis.

 1. Download, installeer en open eerst de Meldingsgeschiedenis app.
 2. Om de toegang tot meldingen in te schakelen, tikt u op de OK knop.
  Meldingsgeschiedenis-app
 3. Selecteer vervolgens in het nieuwe venster in de lijst Meldingsgeschiedenis . Een bericht zal u vertellen dat deze app toegang heeft tot de meldingen van uw telefoon.
  Bericht-geschiedenis-inbox
 4. Nu kunt u terugkeren naar het hoofdvenster van de app, elke aankondiging die op uw telefoon wordt weergegeven, wordt erop vermeld, die u allemaal kunt zien.

Herstel verwijderde Telegram-berichten op iPhone met iCloud-back-up

Hier leest u hoe u de iCloud-services kunt gebruiken voor de Telegram chatgeschiedenis herstellen .

 1. Ga eerst naar ' Instellingen ' op uw iPhone en tik vervolgens op de ' Algemeen ' sectie.
 2. Druk daarna op de ' Resetten ' knop en kies ' Wis alle inhoud en instellingen '.
  iPhone wissen
 3. Laat uw apparaat opnieuw opstarten en wanneer u de ' Apps en gegevens ' scherm, tik op ' Herstellen vanuit iCloud-back-up ' keuze.
 4. U wordt gevraagd om in te loggen op uw 'iCloud'-account. Doe dat en selecteer ' Kies Back-up '. Bevestig indien nodig uw keuze. Het herstelproces begint kort daarna.
  Back-up terugzetten

Hoe verwijderde berichten op Telegram te herstellen met iTunes Backup

iTunes kan ook van pas komen bij het herstellen van uw verwijderde berichten. U kunt het proces van het herstellen van verwijderde Telegram-berichten eenvoudig voltooien door de gegeven stappen te volgen.

 1. Begin door je iPhone op de computer aan te sluiten en iTunes te openen. Klik vervolgens op het telefoonpictogram in de linkerbovenhoek.
  itunes-klik-telefoonpictogram
 2. Klik " Back-up terugzetten ”.
  klik op back-up herstellen
 3. Kies de back-up waarvan u wilt herstellen. U moet onthouden (of berekenen) welke back-up de berichten bevat die u wilt herstellen. Kies bij twijfel gewoon de nieuwste.
  itunes-kies-back-up
 4. Het herstel is bezig. Wacht tot het klaar is.

Hoe iKeyMonitor Telegram helpt controleren

iKeyMonitor is een monitoring-app die kan worden gebruikt op Android- en Apple-apparaten. Het biedt een gratis monitoringplan dat u kunt gebruiken voordat u het koopt. Het heeft veel controlefuncties. Naast het volgen van Telegram-berichten, kunt u ook andere sociale apps volgen, zoals WhatsApp, Skype, enz.

Bespioneer chatberichten om te weten dat alles op Telegram is gebeurd

iKeyMonitor stelt u in staat om controleer chatberichten die zijn verzonden en ontvangen op Telegram . U kunt de chatgeschiedenis op afstand bekijken via e-mail. Als u ongepaste informatie vindt in de gesprekken van uw kinderen, kunt u met hen praten en preventieve maatregelen nemen.

telegram-berichten

Maak screenshots op Telegram om verdachte foto's te detecteren

iKeyMonitor regelmatig maakt screenshots van Telegram-activiteiten . U kunt dus niet alleen hun Telegram-chatberichten zien, maar u kunt ook het Telegram-accountnummer en wachtwoord van de gecontroleerde persoon krijgen. Met de Telegram-informatie van uw kinderen of werknemers kunt u de vertrouwelijkheid van uw kinderen of uw bedrijf beschermen.
Schermafbeeldingen vastleggen

Ontvang meldingen over gevaarlijke activiteiten op Telegram

Jij kan stel Telegram-waarschuwingswoorden in iKeyMonitor in . Bijvoorbeeld woorden of symbolen die u ongepast vindt. iKeyMonitor zal u een e-mail sturen om u eraan te herinneren wanneer deze woorden worden gedetecteerd, zodat u passende maatregelen kunt nemen.

ontvang meldingen


Als u de stappen in de bovenstaande handleiding correct volgt, kunt u: verwijderde Telegram-berichten herstellen op iPhone/Android. Als u de meest effectieve methode wilt vinden, iKeyMonitor zal uw beste keuze. Het is de beste app om te volgen wat uw kinderen of werknemers op hun telefoons doen.

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top