Home » iKeyMonitor » Hoe de tekstberichten van iemand anders te lezen zonder hun telefoon

Hoe de tekstberichten van iemand anders te lezen zonder hun telefoon 2022

SMS Monitoring Software

Heeft u ooit gewenst lees de sms-berichten van iemand anders op Android / iOS-telefoons anoniem? (Opmerking: iemand anders verwijst naar uw kinderen of werknemers.) Nou, u bent niet de enige. Hoewel technologie een uniek platform heeft opgeleverd dat communicatie gemakkelijk maakt, kunnen de uitdagingen daarentegen niet worden onderstreept. Daarom is het voor veel mensen een opluchting te weten dat ze dat nu kunnen lees de sms-berichten van iemand anders zonder hun telefoon .

Waarom moet u de sms-berichten van iemand anders lezen?

Hoewel dit kan worden beschouwd als een inbreuk op de privacy van anderen en tot op zekere hoogte niet wordt bepleit, is het gedrag in sommige gevallen redelijk. Ouders willen bijvoorbeeld hun kinderen in de gaten houden en ervoor zorgen dat ze met de juiste mensen omgaan. Werkgevers moeten mogelijk weten wat werknemers doen met de mobiele telefoons van het bedrijf.

Ouderlijk toezicht

Traditioneel is het gemakkelijker om uw kinderen gewoon te vragen welke sms-berichten ze hebben verzonden. De meeste kinderen hebben echter het gevoel dat u probeert hun interactie te beperken, dus zijn ze het daar zelden mee eens. Daarom heb je de minste keuze. U moet een manier vinden om de online activiteiten van uw kinderen te controleren. In dit geval toepassingen waarmee u monitor sms-berichten op iemands telefoon zal erg nuttig worden.

ouderlijk toezicht

Monitoring van medewerkers

Werkgevers willen er ook voor zorgen dat de middelen van het bedrijf volledig worden benut en dat er geen externe of zelfs interne veiligheidsbedreigingen zijn. Wat de reden ook is, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat medewerkers geen bedrijfsgeheimen via sms lekken. Daarom is het nodig om een tekstspionage-app te gebruiken om sms-berichten van een andere telefoon te ontvangen.

Houd uw werknemers in de gaten

2 manieren om de tekstberichten van iemand anders te lezen zonder hun telefoon

Een tijdje geleden, toegang krijgen tot iemands sms-berichten was een moeilijke taak. Mogelijk hebt u hun telefoons en hun toestemming nodig voordat u de teksten van anderen leest. Gelukkig is de situatie door technologische vooruitgang compleet anders dan voorheen. Nu, met behulp van een monitoringtool, hebt u eenvoudig toegang tot iemands sms-berichten en andere online activiteiten.

IKeyMonitor gebruiken om iemands tekstberichten gratis te lezen

Om gratis berichten van een andere telefoon te ontvangen, moet u de onderstaande stappen volgen om iKeyMonitor SMS-tracker te downloaden en te installeren.

 1. Eerste, registreren een gratis proefversie en installeer iKeyMonitor.
  aanmelden
 2. Log vervolgens in op het Online Cloud Panel.
  iKeyMonitor Cloud-paneel
 3. Als laatste kun je naar Logboeken > Chats > sms om sms-berichten te lezen.
  sms-chats

ICloud gebruiken om de tekstberichten van iemand anders te zien

Naar bespioneer sms-berichten zonder fysieke toegang , Volg deze stappen:

 1. Ga naar Instellingen > iCloud op de doel-iPhone en schakel in Berichten keuze.
  Schakel berichtoptie in
 2. Log vervolgens in op het iCloud-account met de Apple ID en het wachtwoord van het doelapparaat op Mac.
 3. Open daarna de berichten-app op Mac en vink het Schakel de optie Berichten in iCloud in Aan Instellingen . Vervolgens kunt u op het Synchroniseer nu knop als u de berichten direct wilt lezen.

Bespioneer de telefoons van uw kinderen met de iKeyMonitor SMS Text Spy-app

Hoewel er enkele manieren zijn om iemands sms-berichten te volgen, werkt iKeyMonitor zonder medeweten van iemand. Het is een perfecte monitoring-app die veel spionagefuncties biedt voor ouders en werkgevers om hun problemen op te lossen. Met behulp van de iKeyMonitor SMS-spionage-app kan dat lees de sms-berichten van iemand anders comfortabel en veilig zonder de beoogde mobiele telefoon. Bovendien draait het op zowel Android- als Apple-apparaten. Naast het bewaken van sms-berichten, bewaakt het de oproepgeschiedenis, chatberichten, schermafbeeldingen, toetsaanslagen, enz. U kunt het ook gebruiken om de schermtijd van uw kinderen te beperken, geofences in te stellen en gevaarlijke games en apps op hun apparaten te blokkeren. Met deze app voor ouderlijk toezicht kunt u uw kinderen online veilig houden. Download iKeyMonitor om uw kinderen nu te beschermen.

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top