Home » iKeyMonitor » Beste mobiele spionage-app voor Android en iPhone

Beste mobiele spionage-app voor Android en iPhone 2022

iKeyMonitor Mobile Spy App Free

Wat is de beste mobiele spionage-app? Naarmate kinderen meer tijd online doorbrengen, worden ook de risico's waarmee ze worden geconfronteerd groter.

De meeste ouders hebben het zo druk met werk dat ze nauwelijks merken wat hun kinderen meestal online doen, met wie ze vaak contact opnemen, enzovoort.

Om kinderen online te beschermen, zijn er monitoringtools ontstaan. Nu heb je de mogelijkheid om op afstand naar je kinderen te kijken met de beste spionage-app voor Android en iPhone.

Wat is de iKeyMonitor Mobile Spy-app?

iKeyMonitor mobiele spion is een zeer eenvoudig en efficiënt programma dat online beschikbaar is. Omdat dit programma goed werkt, is het nuttig bij het aftappen van alle doeltelefoons. U moet voorzichtig zijn met het feit dat de monitoring-app voor mobiele telefoons die u krijgt, compatibel is met uw telefoon. iKeyMonitor registreert de activiteiten van iedereen die uw iPhone / Android-smartphone gebruikt. De meeste smartphones van de nieuwe generatie zijn compatibel gemaakt. Het is altijd beter om eerst de compatibiliteit te controleren en vervolgens door te gaan met uw aankoop.

Waarom heb je de Mobile Spy Apk nodig?

Er zijn twee hoofdredenen. De ene is om uw kind te beschermen tegen online bedreigingen, en de andere is om de mobiele telefoonactiviteiten van werknemers te volgen om de werkefficiëntie te verbeteren.

3 veelvoorkomende online bedreigingen voor kinderen

Kinderen zijn tegenwoordig verslaafd aan smartphones, u moet monitoringtools gebruiken om hun veiligheid te beschermen. De online wereld is vol gevaren. Hier zijn enkele veelvoorkomende online gevaren en hoe iKeyMonitor u kan helpen.

1. Cyberpesten
Met de populariteit van smartphones neemt cyberpesten toe. Sociale media en datingsites zijn onveilig geworden voor kinderen en tieners. Kinderen beschermen tegen cyberpesten is de verantwoordelijkheid van alle ouders. Met de monitoringtool iKeyMonitor kunt u alle online activiteiten van uw kinderen bekijken.

2. Online oplichting
Surfen op internet betekent dat uw kinderen mogelijk worden blootgesteld aan online oplichting en dat ze er misschien geen idee van hebben. Als u hen toestaat online te gaan, moet u online oplichting bespreken. Er zijn veel vormen van online oplichting, waaronder een formulier dat specifiek op kinderen is gericht. Laten we eens kijken hoe u iKeyMonitor kunt gebruiken om uw kinderen tegen die mogelijke oplichting te beschermen.

3. Online roofdieren
On
line roofdieren zijn volwassen online gebruikers die zich richten op jongere of minderjarige kinderen voor seksuele of andere misbruikdoeleinden. Ze gebruiken internet en sociale media om jongeren op te sporen en te schaden.

Hoe helpt iKeyMonitor ouders?

1. Monitor Chat-apps

Veel kinderen gebruiken hun smartphones om anderen te pesten op sociale apps. U moet dus letten op de chat-apps die door uw kinderen worden gebruikt. iKeyMonitor controleert de verzonden en ontvangen chatberichten op het doelapparaat. Met deze functie weet u of uw kinderen worden gepest en kunt u actie ondernemen om ze te beschermen.

2. Volg SMS-tekstberichten

Sms'en is ook een manier voor kinderen om anderen online te pesten. iKeyMonitor controleert beidezijdige tekstberichten op Android-telefoons en iOS-apparaten voor kinderen. U kunt dus weten wie uw kinderen een sms heeft gestuurd, de pestkoppen achterhalen en uw kinderen helpen om van de nachtmerrie af te komen.

3. Bespioneer e-mails

In de meeste gevallen vindt oplichting plaats via phishing-e-mails. iKeyMonitor controleert de verzonden en ontvangen e-mails op de mobiele telefoons van uw kinderen. U kunt deze e-mails op afstand bekijken om erachter te komen of uw kinderen zijn opgelicht.

4. Monitor foto's en video's

Met iKeyMonitor kunt u de afbeeldingen bekijken die zijn verzonden, ontvangen en opgeslagen op de apparaten van uw kinderen. U kunt op afstand de telefoon van uw kind controleren op pornografische afbeeldingen en video's. U kunt dan maatregelen nemen om te voorkomen dat het erger wordt.

5. Capture Screenshot

Met deze functie kunt u screenshots maken van online activiteiten op de telefoons van uw kinderen. Wanneer een gevaarlijk woord wordt gedetecteerd, maakt iKeyMonitor schermafbeeldingen. Zo kunt u zien wat uw kinderen op de apparaten doen en of ze uw hulp nodig hebben.

Verbeter de efficiëntie van werknemers

Een andere reden om de beste mobiele spionage-app te installeren, is op de werkplek. Niet alle medewerkers hebben dezelfde werkhouding en veel medewerkers besteden nog steeds tijd aan privégesprekken met bedrijfsapparatuur. Om de prestaties van werknemers te controleren, moeten werkgevers spionagesoftware voor mobiele telefoons gebruiken.

1. Vangt luie medewerkers

Bijna elk bedrijf heeft werknemers die doen alsof ze hard werken. als de baas in de buurt is, maar als de werkgever buiten is, zullen ze veel niet-gerelateerde taken uitvoeren. Deze mensen kunnen mobiele games spelen, sms'en, bellen, enz. Hoe luie werknemers te vangen? Werkgevers kunnen een mobiele tracking-app installeren om de mobiele telefoons van werknemers te volgen.

2. Helpt afval van hulpbronnen te vermijden

Veel werknemers gebruiken de telefoons van het kantoor om tijdens kantooruren met vrienden en familie te chatten in plaats van reclame te maken voor hun bedrijf of zakelijke telefoontjes te plegen. Door dit wangedrag worden bedrijfsmiddelen en werktijd verkwist. Om dit probleem op te lossen, kan de baas zich wenden tot een mobiele spionage-app.

3. Voorkomt het uitlekken van bedrijfsgeheimen

Deze gratis mobiele spionage-app wordt gebruikt om uw werknemers in de gaten te houden. Het is de meest effectieve oplossing voor werkgevers om luie werknemers te vangen, verspilling van middelen te voorkomen en informatielekken te voorkomen. Met deze trackingsoftware kunt u niet alleen de productiviteit verhogen, maar ook de telefoonrekeningen van het bedrijf verlagen.

Hoe helpt iKeyMonitor werkgevers?

1. Houd de browsegeschiedenis van internet bij

iKeyMonitor houdt de browsegeschiedenis van het doelapparaat bij, inclusief de titel, URL, datum en tijdstempel wanneer werknemers de website bezoeken. iKeyMonitor Tracker helpt u de internetactiviteiten van uw medewerkers te volgen door de browsegeschiedenis bij te houden.

2. Vink Geïnstalleerde apps aan

Met de geïnstalleerde applicatiebewakingsfunctie kunt u eenvoudig gedetailleerde applicatierapporten van medewerkers inzien. U kent de naam en datum van de geïnstalleerde applicatie en de frequentie waarmee u de applicatie gebruikt. Op deze manier kunt u de regels en voorschriften van het bedrijf aanpassen om de productiviteit te verhogen.

3. Bespioneer de oproepgeschiedenis

Door contactgegevens en de datum- en tijdstempel van de telefoon te bekijken, kunt u bepalen hoeveel tijd en moeite uw werknemers in het werk hebben gestoken. Misschien hebben uw medewerkers familie en vrienden gebeld in plaats van zich op hun werk te concentreren. Door de oproeprecords van werknemers op de door het bedrijf geleverde apparatuur te controleren, verbetert iKeyMonitor effectief de bewakingsmogelijkheden van werknemers en onthult verborgen geheimen in oproepen van werknemers.

4. Blokkeer apps en games

Met behulp van de iKeyMonitor-spionage-app kunnen sommige sociale media-apps, winkel-apps, video-apps en games tijdens kantooruren en pauzes worden geblokkeerd. Op deze manier weten medewerkers welke activiteiten niet zijn toegestaan in hun werk. Ze zullen natuurlijk meer tijd en energie in hun werk steken in plaats van tijd te verspillen aan activiteiten die niets met werk te maken hebben.

5. Houd toetsaanslagen bij

Met iKeyMonitor keylogger weet u alles wat werknemers op hun apparaten doen. Het stuurt u onmiddellijk e-mailmeldingen na het activeren van zoekwoorden waarmee u luie of onethische werknemers kunt vastleggen. Trouwens, nadat je hebt geleerd wat werknemers typen in sociale-mediatoepassingen, kun je weten welke werknemers bedriegen, liegen of zelfs bedrijfsmiddelen stelen.

6. Luister naar de telefoonomgeving

Gebruik iKeyMonitor om het geluid op te nemen rond de Android / iOS-telefoon van het bedrijf dat door werknemers wordt gebruikt. Misschien zult u ontdekken dat sommige werknemers de regels van het bedrijf hebben overtreden en zelfs activiteiten hebben uitgevoerd die schadelijk zijn voor het bedrijf. De omgeving rond de telefoon is een nuttig bewijs dat kan worden gebruikt om te bewijzen dat uw werknemers iets schadelijks hebben gedaan voor het bedrijf. U kunt het gebruiken om uw rechten indien nodig te verdedigen.

Geavanceerde functies van iKeyMonitor Mobile Spy-app

De gratis mobiele spionage-app van iKeyMonitor is niet zichtbaar op het doelapparaat en verzamelt alle activiteiten van het kind zonder dat ze hiervan op de hoogte zijn. Het kan u helpen de realtime GPS-locatie van het kind of de werknemer te lokaliseren, terwijl de applicatie nog steeds niet detecteerbaar is op het doelapparaat.

1. Opsporen op afstand

Met iKeyMontior kunt u bewaken en op afstand bedienen via het bedieningspaneel. U kunt iKeyMonitor niet alleen op afstand in- of uitschakelen, maar ook de monitoringlogboeken online bekijken. U kunt de keylogger bedienen en monitoring op afstand uitvoeren zonder fysieke toegang tot iOS / Android-apparaten.

2. Schermtijdlimiet

Met iKeyMonitor kunt u de schermtijd beperken die kinderen / werknemers doorbrengen op iOS / Android-apparaten om kinderen weg te houden van smartphoneverslaving en om werknemers gefocust te houden op het werk.

3. Stel schema's in

Met de planningsfunctie van de iKeyMonitor kunt u schema's op het doelapparaat instellen om de schermtijd te beperken en de telefoonomgeving op te nemen. U kunt op afstand gedetailleerde informatie bekijken op het Cloud Panel.

4. Waarschuwingswoorden en meldingen

Met deze functie kunt u trefwoordwaarschuwingen instellen op de mobiele telefoon van een kind of werknemer. Op deze manier kunt u direct waarschuwingen ontvangen via e-mail, zolang het waarschuwingszoekwoord wordt geactiveerd of een specifieke toepassing op het doelapparaat wordt gebruikt.

5. Volg GPS-locaties

iKeyMonitor ondersteunt het volgen van de GPS-locaties op de vooraf ingestelde intervallen op de mobiele telefoon. Met de records kunt u veel nuttige informatie krijgen om de telefoon te lokaliseren: de adressen en de coördinaten worden weergegeven op de Google Map.

6. Geo-fencing

Geo-fencing is een barrière om erachter te komen of een kind of een werknemer uw afgebakende gebied verlaat. U kunt iKeyMonitor gebruiken om hun GPS-locaties te volgen en geofencing in te stellen. Zodra ze de geofence verlaten, ontvang je een waarschuwing via e-mail.

Samenvatting:

iKeyMonitor Mobile Spy App is een krachtig spionageprogramma dat aan uw monitoringbehoeften kan voldoen. Of het nu voor werk of persoonlijke redenen is, deze gratis spionagetool is ontworpen om al uw problemen met minimale kosten en tijd op te lossen. De app is ook uitgerust met een keylogger die oproepen, sms-berichten, GPS-locaties en andere activiteiten kan volgen. In tegenstelling tot andere spionageprogramma's registreert de mobiele tracker het doelapparaat echter perfect en zorgt voor 100% onzichtbaarheid. Als u van plan bent uw kinderen online veilig te houden of de prestaties van uw medewerkers wilt monitoren, dan heeft u deze monitoring app voor mobiele telefoons nodig.

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top