Home » iKeyMonitor » Hoe u uw kinderen veilig kunt houden op de iPad

Hoe u uw kinderen veilig kunt houden op de iPad 2022

Hoe houd je kinderen veilig op iPad? Wat is de beste iPad-spionage-app? Kinderen kunnen online veel plezier beleven, maar het plezier gaat altijd gepaard met bepaalde gevaren, zeker voor de jongere generatie. U moet ervoor zorgen dat alles wat ze op de iPad doen, veilig en acceptabel is. Er is een manier om ouderlijk toezicht gemakkelijker te maken. U kunt de iKeyMonitor iPad-spionage-app gebruiken om kinderen online veilig te houden.

Hoe bespioneer je de iPad van je kinderen met iKeyMonitor?

  1. Meld u aan voor een gratis proefperiode en installeer de iKeyMonitor iPad-spionage-app.
    aanmelden
  2. Log in op het Online Cloud Panel.
    iKeyMonitor Cloud-paneel
  3. U kunt naar Logboeken gaan om de spionagelogboeken te bekijken.
    iPhone-spionage-logboeken

Bescherm uw kinderen op iPad met iKeyMonitor

iKeyMonitor is een monitoring-app die is ontworpen voor iPad / iPhone en Android-apparaten. Het biedt u veel verschillende bewakingsfuncties om uw kinderen op iPad te beschermen. Met iKeyMonitor kunt u ouderlijk toezicht instellen op de iPad van uw kinderen volgens uw behoeften. Hier zijn enkele voordelen van iKeyMonitor:

Maak screenshots op de iPad om verdachte foto's te detecteren

iKeyMonitor maakt automatisch screenshots op de iPad van uw kinderen. U kunt de opgenomen screenshots bekijken in het Cloud Panel. Als u verdachte schermafbeeldingen vindt, kunt u met uw kinderen praten.

Schermafbeeldingen maken

Blokkeer apps / games op de iPad van uw kinderen

Met iKeyMonitor kunt u tijdslimietregels instellen om specifieke apps en games op de iPad van uw kinderen te blokkeren. Met iKeyMonitor kunt u hun iPad-gebruik beperken en blokkeren door middel van flexibele regels.

blokkeer apps en games

Stel de schermtijdlimiet in op de iPad van uw kinderen

iKeyMonitor ondersteunt het beperken van de schermtijd van de iPad van uw kinderen. Hiermee kunt u de tijd die uw kinderen op de iPad doorbrengen, beperken om te voorkomen dat ze aan iPad-verslaving lijden.

Schermtijdlimiet

Houd toetsaanslagen bij om alles te weten wat op de iPad is getypt

iKeyMonitor registreert de toetsaanslagen op de iPad van de bewaakte kinderen, inclusief geplakte tekst. U kunt de toetsaanslaggeschiedenis van uw kinderen bekijken om meer te weten te komen over hun online activiteiten.

toetsaanslagen op de iphone

Ontvang meldingen over gevaarlijke activiteiten op de iPad

Met iKeyMonitor kunt u trefwoordwaarschuwingen instellen op de iPad van uw kinderen. Op deze manier ontvang je zo snel mogelijk een melding als je kinderen iets ongepasts doen op hun iPad.

waarschuwingen ontvangen

Conclusie

Om kinderen veilig te houden op de iPad, kunt u de iKeyMonitor iPad-app voor ouderlijk toezicht gebruiken. Hiermee kunt u de iPad van uw kinderen controleren en bedienen. Het controleert de oproepgeschiedenis, sms-berichten, chat-apps, screenshots, toetsaanslagen, GPS-locaties, Geo-fences en meer. Meld u aan en begin nu met beschermen!

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top