Home » iKeyMonitor » Instagram Hack-app – Hoe je Instagram-accountwachtwoord gratis kunt hacken

Instagram Hack-app – Hoe je Instagram-accountwachtwoord gratis kunt hacken 2022

Instagram tracker

Wil je iemands Instagram-account hacken? Als het antwoord ja is, heb je een Instagram hack-app . Wat is de beste tool op de markt? iKeyMonitor is de beste manier om Instagram te hacken. Het is speciaal ontwikkeld voor ouders en werkgevers. Dit gratis Instagram hacker-app is betrouwbaar en kan zowel op Android- als iPhone-apparaten worden gebruikt.

Waarom heb je Instagram Hack-app nodig?

Instagram is een populaire app voor sociale media geworden onder tieners en kinderen. Als ouder bent u verantwoordelijk voor het beschermen van uw kinderen tegen online gevaren. Misschien wilt u het Instagram-account en het wachtwoord van uw kinderen, iKeyMonitor, weten gratis Instagram hack-app helpt je hun Instagram te hacken. De online wereld zit vol met seksuele agressors, oplichters en pesten, en kinderen zijn altijd gemakkelijk om anderen te vertrouwen. Met de Instagram-spionage-app kun je op tijd actie ondernemen om je kinderen te beschermen tegen mogelijke gevaren. Hiermee kunt u verzonden en ontvangen sms-berichten, verzonden en ontvangen foto's, alle toetsaanslagen op de doelapparaten bijhouden, screenshots maken wanneer waarschuwingswoorden worden gedetecteerd, naar de telefoonomgeving luisteren, meerdere veilige en verboden zones op het doelapparaat instellen.

Ouderlijk toezicht

U kunt de Instagram-hack-app gebruiken om de online veiligheid van uw kinderen te garanderen. U kunt alle Instagram-activiteiten van uw kinderen volgen. Als u bovendien merkt dat uw kinderen iets hebben gedaan dat u niet op de smartphone mag gebruiken, moet u met ze praten en hen over mogelijke gevaren vertellen.

ouderlijk toezicht

Monitoring van medewerkers

Als werkgever kunt u gebruik maken van een Instagram spionage-app . U kunt controleren of uw medewerkers hard werken of Instagram gebruiken om tijd te doden op hun mobiele apparaten. Daarnaast kunt u ook detecteren of medewerkers bedrijfsgeheimen hebben gelekt naar anderen, zodat u tijdig maatregelen kunt nemen om de bedrijfsbelangen te beschermen.

Houd uw werknemers in de gaten

3 beste manieren om iemands Instagram-account te hacken

Hier zijn drie manieren om u te helpen hack iemands Instagram-account , kunt u de juiste methode kiezen om te gebruiken.

Gebruik iKeyMonitor om iemands Instagram-account te hacken

iKeyMonitor is een Instagram-hacker die u helpt activiteiten op Instagram te volgen. Deze functie is alleen beschikbaar voor gejailbreakte apparaten en u moet ervoor zorgen dat alle antivirussoftware die op het doelapparaat wordt uitgevoerd, is uitgeschakeld, omdat hierdoor iKeyMonitor niet kan worden uitgevoerd. Volg de onderstaande stappen om iKeyMonitor te installeren:

 1. Eerste, aanmelden voor een gratis proefperiode en installeer iKeyMonitor.
 2. Log vervolgens in op het online Cloud Panel.
 3. Dan kun je naar Logboeken> Chats> Instagram naar toezicht houden op Instagram-activiteiten .

aanmelden

iKeyMonitor Cloud-paneel

Logs - Chats - Instagram

 

Gebruik de functie Wachtwoord vergeten om gratis Instagram-account te hacken

Als je iemands Instagram-account en zijn / haar apparaat kunt bemachtigen, is dit de eenvoudigste methode ooit. Om deze methode te gebruiken om hack Instagram wachtwoord , Volg deze stappen: Android

 1. Open de Instagram-app.
 2. Tik op het inlogscherm op Krijg hulp Inloggen hieronder Log in .
 3. Selecteer Gebruikersnaam of e-mailadres gebruiken, SMS verzenden of Aanmelden met Facebook.
 4. Voer uw gegevens in en volg de instructies op het scherm.

iPhone

 1. Open Instagram .
 2. Tik op het inlogscherm op Wachtwoord vergeten bovenstaande Log in .
 3. Kraan Gebruikersnaam of Telefoon .
 4. Voer uw e-mailadres, gebruikersnaam of telefoonnummer in en tik op De volgende .

Gebruik Ighack om Instagram-account en wachtwoord te hacken

Een andere veilige manier om Instagram-wachtwoorden te hacken, ighack hoeft geen apps op uw apparaat te downloaden. Het beste van ighack is dat het niet traceerbaar is, zodat anderen het niet kunnen vinden. Om met succes te kraken, moet u deze stappen volgen:

 1. Open de officiële website van ighack en klik Begin met hacken! .
 2. U vindt een tekstvak om de gebruikersnaam van het account in te voeren. Voer de juiste gebruikersnaam van het account in.
 3. Nu kunt u op het Hack! knop.
 4. U kunt het verstrekte wachtwoord gebruiken om het betreffende Instagram-account te hacken.

Hack gratis Instagram-account met iKeyMonitor

iKeyMonitor Instagram hack-app is een gratis spionage-app voor Android en iPhone waarmee je kinderen op Instagram kunt volgen. Het houdt toetsaanslagen bij die op Instagram zijn getypt, maakt screenshots van Instagram-foto's en chatberichten. Met deze functies kunt u gemakkelijk hack Instagram-account en wachtwoord van uw kinderen en weet wat ze doen op deze populaire app voor sociale media. Bovendien kunt u met iKeyMonitor ook gesprekken bespioneren op WhatsApp, Skype, Facebook, Line, WeChat, enzovoort. Het registreert sms-berichten, belgeschiedenis, klembord, bezochte website, GPS-locaties en oproepregistratie. De beste Instagram-hacker-app biedt een gratis abonnement waarmee je van bijna alle functies kunt genieten voordat je koopt.

1. Maak screenshots op Instagram om verdachte foto's te detecteren

iKeyMonitor regelmatig maakt screenshots van Instagram-activiteiten , inclusief foto's , videos , en chatberichten . Het kan ook screenshots maken van aanraakhandelingen of wanneer waarschuwingswoorden worden gedetecteerd in toetsaanslagen of app-namen zoals Instagram.

2. Blokkeer Instagram om uw kinderen te beschermen

Met iKeyMonitor Hacktool voor Instagram , jij kan stel tijdslimieten in op Instagram of blokkeer de Instagram-app zodat uw kinderen deze app niet teveel zullen gebruiken en niet ernstig zullen worden beïnvloed door deze app. Voor bepaalde apps en games die als onveilig of schadelijk voor kinderen worden beschouwd, kun je ze altijd online blokkeren.

block-social-media

3. Stel de schermtijdlimiet in op Instagram

Met iKeyMonitor kunt u stel de maximale gebruikstijd van Instagram in . U kunt op afstand de tijd regelen die uw kinderen op hun apparaten doorbrengen, zodat deze smartphones geen invloed hebben op hun fysieke en mentale gezondheid.

Set Schedules

4. Houd toetsaanslagen bij om alles te weten wat op Instagram is getypt

iKeyMonitor registreert elke toetsaanslag op Instagram , inclusief getypte woorden en tekst die op het gecontroleerde apparaat is geplakt. Het kan zelfs woorden opnemen die als sterretjes zijn verborgen. Met de keylogger kunt u detecteren of uw kinderen problemen hebben op internet.

5. Ontvang een waarschuwing over gevaarlijke activiteiten op Instagram

Met iKeyMonitor hoeft u dat alleen maar te doen voeg de woorden of apps toe zoals Instagram die je wilt volgen , en alles is klaar. Wanneer uw kinderen de waarschuwingswoorden op hun apparaten activeren, ontvangt u direct waarschuwingen.

waarschuwingen ontvangen

Tegenwoordig, met de snelle ontwikkeling van technologie, is het monitoren van anderen een minder gecompliceerd iets geworden. Mensen zijn benieuwd naar wat anderen doen. Ouders willen weten of hun kinderen veilig zijn of wat ze online doen. Werkgevers moeten erachter komen of werknemers hard werken. Met de Instagram hack-app kunt u de online activiteiten van uw kinderen of medewerkers volgen. Bovendien kunt u hun acties op afstand bespioneren zonder door hen te worden opgemerkt. De feeds van de cyberwereld worden overspoeld met internetroofdieren, oplichters en te veel ongepaste inhoud. Om uw kinderen te beschermen tegen online bedreigingen of om vertrouwelijke bedrijfsinformatie te beschermen, kunt u de Instagram-spionage-app op het doelapparaat downloaden en controle krijgen over alles.

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top