Home » iKeyMonitor » 3 manieren om iemands WhatsApp gratis te hacken zonder hun telefoon

3 manieren om iemands WhatsApp gratis te hacken zonder hun telefoon 2022

Best WhatsApp Spy App

Hoe hack iemands WhatsApp zonder hun telefoon gratis ? Dit probleem is wat veel ouders en werkgevers willen uitzoeken. Denk je dat je kinderen dag en nacht chatten op WhatsApp? Heeft u het vermoeden dat uw medewerkers tijdens werktijd door het bedrijf verstrekte mobiele telefoons gebruiken om op WhatsApp te chatten? Lees dit artikel voor meer informatie over hoe je iemands WhatsApp gratis kunt hacken .

Waarom moet je iemands WhatsApp hacken?

Door de activiteit van WhatsApp te volgen, kunt u de waarheid achter iemand begrijpen. Als u een ouder bent, kunt u controleren of uw kinderen veilig zijn. Daarnaast kun je controleren of ze gepest worden of contact houden met vreemden. Als u een werkgever bent die denkt dat uw werknemers bedrijfsgeheimen verkopen, kunt u hun WhatsApp volgen om de waarheid te achterhalen.

Bescherm uw kinderen

Kinderen gebruiken WhatsApp vaak om met netizens te chatten, en u weet niet zeker of deze netizens schadelijk zijn voor uw kinderen. U moet dus WhatsApp hacken om de chatgeschiedenis van uw kinderen te controleren en ervoor te zorgen dat uw kinderen geen gevaar lopen.

bescherm uw kinderen

Houd uw werknemers in de gaten

Sommige werknemers gebruiken sociale apps om tijdens werkuren met familie of vrienden te chatten. Als werkgever moet u zorgen voor de efficiëntie van uw medewerkers. Het hacken van chatberichten van werknemers op sociale apps zoals WhatsApp om erachter te komen of werknemers lui zijn of bedrijfsgeheimen hebben onthuld.

monitor werknemer

Herstel verwijderde WhatsApp-berichten

Als je iKeyMonitor op je telefoon hebt geïnstalleerd, maar je WhatsApp-account / wachtwoord bent vergeten of per ongeluk WhatsApp-berichten hebt verwijderd, kun je je WhatsApp-account hacken om de originele records op te halen.

herstellen-verwijderde-whatsapp-berichten

3 manieren om iemands WhatsApp te hacken

Omdat jonge kinderen en tieners WhatsApp gebruiken om eenvoudig berichten, foto's en multimedia uit te wisselen, is deze app een magneet geworden voor criminelen. Sommige mensen sturen onfatsoenlijke berichten door en delen privégegevens via WhatsApp. Als uw kinderen of werknemers dag en nacht WhatsApp-berichten bekijken, moet u een oplossing vinden. We hebben diepgaand onderzoek en vergelijking uitgevoerd naar de methoden om WhatsApp te hacken en hebben de volgende drie methoden ter referentie geselecteerd.

Hack WhatsApp-account met iKeyMonitor

iKeyMonitor is een hacktool voor iOS- en Android-apparaten. Het controleert WhatsApp door toetsaanslagen op te nemen en periodiek screenshots op het doelapparaat vast te leggen. U kunt de WhatsApp-chatgeschiedenis op afstand via e-mail bekijken om de veiligheid van uw kinderen te beschermen of de efficiëntie van uw medewerkers te vergroten. Volg de drie onderstaande stappen om iKeyMonitor gratis te gebruiken!

 1. Eerste, aanmelden voor een gratis proefperiode en installeer iKeyMonitor.
  aanmelden
 2. Log vervolgens in op het online Cloud Panel.
  iKeyMonitor Cloud-paneel
 3. Dan kun je naar Logboeken > Toetsaanslagen om de toetsaanslagen in WhatsApp te controleren.
  whatsapp toetsaanslagen
 4. Als laatste kun je naar Logboeken > Screenshots – app om de screenshots van WhatsApp-berichten te bekijken.
  whatsapp-schermafbeeldingen

Hack iemands WhatsApp zonder hun telefoon met WhatsApp Web

 1. Open Chrome Browser op uw apparaat en ga naar de site: web.whatsapp.com
  whatsapp-web
 2. Tik op Instellingen en selecteer Bekijk desktopversie .
  whatsapp-web-request-desktop
 3. Open WhatsApp op het doelapparaat en tik op Instellingen .
 4. Selecteer WhatsApp Web / Desktop .
  bureaublad
 5. Scan de code op uw apparaat met het doelapparaat.
  scancode
 6. Begin met het hacken van WhatsApp zonder toegang tot de telefoon.

Hack WhatsApp zonder toegang tot de telefoon met behulp van de spoofing-methode

 1. Verwijderen WhatsApp uit uw apparaat.
  verwijder whatsapp
 2. Haal het wifi-Mac-adres van de doeltelefoon op.
  • Ga op een Android naar Instellingen > Over telefoon > Toestand > Wi-Fi MAC-adres .
  • Ga op een iPhone naar Instellingen > Algemeen > Over > Wi-Fi-adres .
  • Ga op een Windows-telefoon naar Instellingen > Over > Meer informatie .
 3. Wortel uw Android-telefoon en installeer deze BusyBox en Terminal-emulator van Google Play.
  Drukke doos
  Terminal-emulator
 4. Open Terminal-emulator en typ de commando's zoals hieronder beschreven.
  • Typ ' zo " [hit enter]
  • Typ ' busybox iplink toont eth0 " [hit enter]
 5. Nu zie je je MAC-adres en typ je de onderstaande opdracht.
  • Typ ' busybox ifconfig eth0 hw ether xx: xx: xx: xx: xx: xx “(Vervang xx: xx: xx: xx: xx: xx door uw nieuwe MAC-adres).
 6. Nu is uw MAC-adres met succes gewijzigd.
 7. Typ de onderstaande opdracht om uw nieuwe MAC-adres te zien.
  • Typ ' busybox iplink toont eth0 " [hit enter]
 8. Installeren WhatsApp en voer het telefoonnummer van het doelapparaat in.
 9. Haal de verificatiecode op het doelapparaat en verwijder deze.
 10. Log in op WhatsApp met de verificatiecode.

iKeyMonitor – De beste manier om WhatsApp in het algemeen te hacken

iKeyMonitor is een uitstekende geavanceerde telefoonbewakingstoepassing, u kunt op afstand belangrijke informatie op de doeltelefoon volgen, inclusief oproeplogboeken, chatberichten, enz. Naast WhatsApp-tracking geeft deze krachtige app je ook informatie over de gps-locatie en geïnstalleerde apps. Het biedt een gratis monitoringplan. U kunt alle monitoringrecords op afstand bekijken.

iKeyMonitor controleert de verzonden en ontvangen berichten op sociale chat-apps. Naast het monitoren van WhatsApp, monitort het ook Skype, Facebook, WeChat, etc. Met deze monitoringtool kunt u de online activiteiten van uw kinderen of medewerkers volgen.

Houd WhatsApp-berichten in de gaten om verdachte woorden te detecteren

Dit is een van de krachtigste functies van iKeyMonitor. U kunt de monitoring-app gebruiken om volg WhatsApp-gesprekken . Telkens wanneer verdachte woorden worden gedetecteerd in de apparaten van uw kinderen, kunt u tijdig maatregelen nemen om uw kinderen te beschermen.

controleer whatsapp-berichten

Maak WhatsApp-screenshots om verdachte foto's te detecteren

iKeyMonitor maakt regelmatig screenshots van WhatsApp op de doelapparaten. Houd WhatsApp-foto's van kinderen in de gaten om u te helpen tekenen van pornoverslaving of online intimidatie te vinden.

whatsapp-schermafbeeldingen

Neem WhatsApp-toetsaanslagen op om alles te weten wat op WhatsApp is getypt

iKeyMonitor volgt elke toetsaanslag die op WhatsApp wordt getypt , inclusief de geplakte tekst , zodat u duidelijk kunt begrijpen wat er op de apparaten van uw kinderen gebeurt.

WhatsApp-toetsaanslagen

Ontvang een waarschuwing over gevaarlijke activiteiten op WhatsApp

Het zal stuur direct een waarschuwings-e-mail wanneer een vooraf ingesteld trefwoord wordt gedetecteerd op de WhatsApp van uw kinderen , om u te helpen voorkomen dat uw kinderen mogelijk letsel oplopen.

waarschuwingen ontvangen

Stel de schermtijdlimiet in op WhatsApp

U kunt op afstand stel schermtijdlimieten in voor WhatsApp en volg het dagelijkse app-gebruik van uw kinderen. Help hen om gezonde digitale gewoonten te ontwikkelen en van de WhatsApp-verslaving af te komen.

Schermtijdlimiet

Deze drie methoden kunnen u helpen hack iemands WhatsApp kunt u de methode kiezen die bij u past. iKeyMonitor is een krachtige en praktische hack-app, je kunt hem gebruiken om correcte en verstandige redenen. Het is meestal illegaal om iemand te bespioneren, maar als u een ouder of werkgever bent die op zoek is naar antwoorden, kan niemand u de schuld geven. Voordat u aanschaft, kunt u het gratis abonnement gebruiken om de bewakingsfuncties te ervaren.

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top