Home » iKeyMonitor » Beste gratis automatische oproeprecorder voor Android – iKeyMonitor

Beste gratis automatische oproeprecorder voor Android – iKeyMonitor 2022

Top 10 Best Call Recorders for Android

Wat is de beste app voor oproeprecorder? Hoe automatisch een telefoongesprek opnemen? iKeyMonitor-oproeprecorder helpt u bij het automatisch opnemen van oproepen, het is de beste oproeprecorder. Het registreert onzichtbaar inkomende en uitgaande telefoongesprekken op Android-apparaten. Met de gratis oproeprecorder van iKeyMonitor heeft u volledige controle over de oproepen die worden gemaakt op de apparaten van uw kinderen of werknemers.

Waarom heb je een verborgen Call Recorder nodig?

Als verantwoordelijke ouder moet u de oproepen van uw kinderen volgen om erachter te komen of ze de telefoon correct gebruiken. Als werkgever moet u ervoor zorgen dat uw bedrijf goed functioneert zonder interne bedreigingen. Daarom kunt u overwegen om een oproeprecorder voor Android te installeren om de oproepopname van uw kinderen of werknemers te detecteren.

Ouderlijk toezicht

Nadat u uw kinderen heeft uitgerust met smartphones, kunnen ze gemakkelijk worden blootgesteld aan online roofdieren die wachten om hen uit te buiten. In de moderne tijd is de beste manier om software voor het opnemen van oproepen te installeren op de mobiele telefoons van uw kinderen. Met iKeyMonitor kunt u in het geheim en op afstand telefoongesprekken opnemen op de Android-telefoons van uw kinderen. Zodra u een verdacht telefoontje ontdekt, kunt u tijdig maatregelen nemen om uw kinderen te beschermen.

bescherm kinderen

Monitoring van medewerkers

Om de efficiëntie en winstgevendheid van uw medewerkers te verbeteren, voorziet u hen van Android-telefoons. Sommige oneerlijke werknemers kunnen echter door het bedrijf verstrekte apparaten gebruiken om contact op te nemen met concurrenten en vertrouwelijke bedrijfsinformatie met hen te delen. U kunt de iKeyMontior-app voor het opnemen van oproepen voor Android gebruiken om bedreigingen van binnenuit op te vangen en bedrijfsbelangen te beschermen.

Houd uw werknemers in de gaten

Hoe iKeyMonitor Hidden Call Recorder te krijgen?

iKeyMonitor is de beste app voor het opnemen van oproepen op Android, het bewaakt en neemt oproepen op en uploadt de records naar online servers, zodat u altijd en overal spraakbestanden kunt bekijken. Hieronder staan de stappen om iKeyMonitor te krijgen:

  1. Meld u aan voor een gratis proefversie en installeer iKeyMonitor call recorder apk.
    aanmelden
  2. Log in op het Online Cloud Panel.
    iKeyMonitor Cloud-paneel
  3. U kunt naar Logboeken> Oproepen gaan om naar de oproepopnames te luisteren.
    oproep opname

Neem telefoonactiviteiten op afstand op met iKeyMonitor Call Recorder

Het is vermeldenswaard dat iKeyMonitor ook het opnemen van telefoonomgevingen en andere activiteiten die op de doelapparaten worden uitgevoerd, ondersteunt. Bekijk de voordelen van iKeyMonitor Android verborgen oproeprecorder zonder pictogram hieronder:

Maak screenshots om verdachte foto's te detecteren

iKeyMonitor maakt regelmatig screenshots van activiteiten op mobiele telefoons, inclusief foto's, video's, chat-apps en bezochte websites. Zo kent u de online activiteiten van uw kinderen, zodat u passende maatregelen kunt nemen.

Schermafbeeldingen maken

Blokkeer gevaarlijke apps om uw kinderen te beschermen

iKeyMonitor gebruikt tijdslimietregels om specifieke apps en games op het doelapparaat te blokkeren. Hiermee kunt u aangeven wanneer u mobiele apps en games flexibel moet blokkeren en wanneer u deze op de apparaten van uw kinderen wilt deblokkeren.

block-social-media

Stel de tijdslimiet voor het scherm in

iKeyMonitor helpt u de schermtijd op de apparaten van uw kinderen te beperken. Hiermee kunt u op elk gewenst moment specifieke apps vrijelijk blokkeren of de gebruikstijd voor bepaalde apps instellen. Daarom kunt u uw kinderen beschermen tegen smartphoneverslaving.

Schermtijdlimiet

Houd toetsaanslagen bij om te weten dat alles is gebeurd

iKeyMonitor houdt elke toetsaanslag op de mobiele telefoons van uw kinderen bij, inclusief de geplakte tekst. U kunt dus duidelijk weten wat er op de telefoons van uw kinderen is gebeurd en of u maatregelen moet nemen om ze te beschermen.

toetsaanslagen op de iphone

Ontvang een waarschuwing over gevaarlijke activiteiten

iKeyMonitor gratis oproeprecorder-app stuurt u waarschuwingen wanneer de vooraf ingestelde waarschuwingswoorden op het doelapparaat worden geactiveerd. Hiermee kunt u de waarschuwingswoorden op het Cloud Panel selecteren of aanpassen. Nadat de installatie is voltooid, kunt u weten of en wanneer uw kinderen ongepast gedrag hebben vertoond.

waarschuwingen ontvangen


iKeyMonitor verborgen oproeprecorder-app is een effectief hulpmiddel voor ouderlijk toezicht en monitoring van werknemers. Het biedt een verscheidenheid aan krachtige functies, zodat u de sms-berichten, telefoontjes, sociale chatberichten, enz. Van uw kinderen kunt bekijken. Registreer nu en begin gratis met het opnemen van oproepen!

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top