Home » iKeyMonitor » Beste iPad Key Logger – iOS Keylogger zonder jailbreak

Beste iPad Key Logger – iOS Keylogger zonder jailbreak 2022

Met de introductie van de nieuwe iPad, iPad keylogger is ook bij meer mensen bekend. Kinderen willen dat hun ouders iPads voor hen kopen. Is het goed voor ouders om iPads voor hun kinderen te kopen? Het antwoord is onzeker. Het goede ding is dat kinderen iPads kunnen gebruiken om veel dingen te leren en veel vrienden online te maken. Het slechte is dat ze iPads kunnen gebruiken om online contact op te nemen met vreemden. En ze zijn misschien verslaafd aan het spelen van games op de iPad in plaats van aan het studeren. Dus hoe weet je wat ze deden op hun iPads? iKeyMonitor gratis iPad-spionage-app is een app waarmee je alles wat op de iPad wordt gedaan kunt volgen en vastleggen.

Waarom heb je een iPad Key Logger nodig?

Voor ouders kan een iPad-keylogger een manier zijn om ervoor te zorgen dat uw kinderen niet online naar ongepaste inhoud zoeken, met vreemden chatten of ander gevaarlijk gedrag vertonen. Voor werkgevers, een iPad toetsaanslag logging app kan helpen de geheimen van uw bedrijf te beschermen en de efficiëntie van uw medewerkers te verbeteren.

Ouderlijk toezicht

Als verantwoordelijke ouder is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de online activiteiten van uw kinderen. Je moet ze beschermen tegen mogelijke gevaren zoals cyberpesten, seksuele roofdieren en meer. iKeyMonitor iOS-keylogger maakt dingen eenvoudig door op de achtergrond te draaien en elke activiteit op de doel-iPad op te nemen.
ouderlijk toezicht

Werknemersbewaking

Als u een werkgever bent, kunnen toetsaanslaglogboeken worden gebruikt als een manier om werknemers te controleren om de productiviteit te waarborgen en uw bedrijfsrisico's te minimaliseren. Kunt u er zeker van zijn dat uw medewerkers geen waardevolle informatie naar uw concurrenten lekken? Met iKeyMonitor iPad keylogger-app , zult u gemoedsrust hebben.
Bewaak uw werknemers

Hoe iKeyMonitor gratis iPad Key Logger te gebruiken?

  1. Meld u aan voor een gratis abonnement en installeer iKeyMonitor.
    inschrijven
  2. Log in op het Online Cloud Panel.
    iKeyMonitor Cloud-paneel
  3. Je kan gaan naar Logboeken om de spionagelogboeken te controleren.
    iPhone-spionagelogboeken

Registreer iPad-activiteiten met iKeyMonitor iPad Keystroke Logger

iKeyMonitor beste iPad-keylogger heeft krachtige functies, waardoor je bijna alle activiteiten op je iPad kunt volgen. Alle toetsaanslagen die op de doel-iPad worden ingedrukt, worden snel geregistreerd. Deze toetsaanslagen omvatten het invoeren van wachtwoorden op de iPad, het verzenden en ontvangen van sms-berichten, het bezoeken van websites, enz. Hier zijn enkele voordelen van iKeyMonitor:

Maak screenshots op iPad om verdachte foto's te detecteren

iKeyMonitor regelmatig maakt screenshots van online activiteiten op de doel-iPad . U kunt inloggen op het cloudpaneel om te controleren of er verdachte foto's zijn.
Schermafbeeldingen vastleggen

Houd toetsaanslagen bij om alles te weten wat op iPad is getypt

iKeyMonitor houdt elke toetsaanslag bij die op de doel-iPad wordt getypt . U kunt de sms-toetsaanslagen van uw kinderen, websitetoetsaanslagen, wachtwoordtoetsaanslagen, enz.
iPad-toetsaanslag

Ontvang meldingen over gevaarlijke activiteiten op iPad

iKeyMonitor stelt u in staat om waarschuwingswoorden instellen voor de doel-iPad . Zodra het waarschuwingswoord is geactiveerd, ontvangt u onmiddellijk een e-mailherinnering.
ontvang meldingen

Gevolgtrekking

Met iKeyMonitor iPad keylogger , kunt u uw kinderen of werknemers op elk moment in de gaten houden. Hun online activiteiten worden geregistreerd en naar uw persoonlijke e-mailadres verzonden, zodat u verdachte activiteiten kunt detecteren. Schrijf je in en begin met loggen!

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: iKeyMonitor

Back to Top