Top 3 beste gratis Mobiautomatic-alternatief 2024

Het beste gratis Mobiautomatic-alternatieven worden tegenwoordig vaak gevraagd. Het is nu gebruikelijk om spionage-applicaties te gebruiken om de veiligheid van hun gezin te waarborgen. En juist op dit moment beweert Mobiautomatic dat het de ultieme monitoringsoftware op de markt is, maar het is niet zo veilig als je je voelt. Een hacker heeft ingebroken in twee spywarebedrijven voor consumenten – bedrijven die malware verkopen aan gewone mensen, soms met de expliciete bedoeling om echtgenoten of geliefden illegaal te bespioneren – en hebben een grote hoeveelheid gegevens verstrekt aan Moederbord . De gegevens omvatten gigabytes aan klantgegevens, kennelijke bedrijfsinformatie en vermeende onderschepte berichten van sommige mensen die het doelwit waren van de malware. Als gevolg van dit incident zijn veel mensen gefocust op hun gegevensbeveiliging en wanhopig op zoek naar alternatieven. Ik zal top 3 aanbevelen veilige Mobiautomatic-alternatieven om aan uw voorkeuren te voldoen.

1. Het beste gratis alternatief voor Mobiautomatic – iKeyMonitor

iKeyMonitor is een Mobiautomatic vergelijkbare applicatie en het is gebruiksvriendelijk. Bovendien heeft het geen specifieke kennis nodig. Het volgt SMS-berichten, Geo-fencing, foto's, contacten, oproepopnames, screenshots en sociale chatlogs op WhatsApp, WeChat, Facebook, Skype, Line en meer. Bovendien kunt u zich aanmelden en 3 dagen voor uw aankoop proberen. Het biedt ook 24*7 Live Chat-ondersteuning voor alle iPhone-, iPad- en Android-gebruikers, dus eventuele problemen met iKeyMonitor zullen zo snel mogelijk worden opgelost!

Platform:

 • iOS(iPhone/iPad)|Android|Windows|MacOS

Officiële website: https://ikeymonitor.com

PROS

 • Gratis proefperiode van 3 dagen
 • Voor zowel Android als iOS
 • Uitgebreide functies
 • Veilig in gebruik
 • Draait altijd op de achtergrond

2. Mobiautomatic gratis alternatief voor iPhone – ICLOUD.COM

iCloud is een andere Mobiautomatic gratis alternatief wat een populair controleprogramma is onder Apple-gebruikers. Veel gegevens kunnen worden opgeslagen door iCloud vanaf iPhone en iPad. Zolang u het iCloud-account en de inloggegevens van de doeltelefoon krijgt, is het heel gemakkelijk om sommige acties van de telefooneigenaar te bespioneren. iCloud kan foto's, GPS, video's, agenda's, notities, herinneringen, contacten en e-mails volgen.

Platform:

 • iOS (iPhone/iPad)

Officiële website: https://icloud.com

3. Mobiautomatic gratis alternatief voor Android – ChildMonitor

MYCHILDMONITOR is een gratis app zoals Mobiautomatic die veel problemen voor ouders kan oplossen. U kunt het gebruiken om schema's in te stellen en de schermtijd te beperken, gevaarlijke games en ongezonde websites te blokkeren, waarschuwingen over slechte activiteiten te verzenden en GPS, oproepgeschiedenis enzovoort te controleren.

Platform:

 • Android

Officiële website: https://mijnkindmonitor.com/

PROS

 • Het is een gratis app
 • Rooten is niet nodig
 • Met schermtijdlimiet

Samenvatting

De boom beste gratis alternatieven voor Mobiautomatic staan hierboven in dit artikel vermeld. U kunt na zorgvuldige afweging degene kiezen die het beste bij u past. In het algemeen, als u een geweldige en betrouwbare monitoringtoepassing probeert te vinden, is iKeyMonitor misschien wat u leuk vindt. Als u gewoon een gratis alternatief of beperkte functies wilt zoeken, zijn MyChildMonitor en iCloud.com het beste voor de situatie.

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: Niet gecategoriseerd

How iPhone Spy Works

About the Author: iKeyMonitor Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top
Top