Top 3 beste gratis iKeyMonitor-alternatief 2024

Hoewel iKeyMonitor een krachtige en betrouwbare monitoringtoepassing op de markt is, zijn de hoge kosten voor sommige mensen onbetaalbaar. Daarom zijn mensen tegenwoordig op zoek naar alternatieven voor iKeyMonitor. Laat me de top 3 voorstellen iKeyMonitor-alternatieven om aan uw behoeften te voldoen.

1. Gratis iKeyMonitor-alternatief – Google-back-upservice

Google Backup Service is een iKeyMonitor gratis alternatief voor Android. Met de Google-inloggegevens voor de doeltelefoon kunt u Gmail, foto's, Drive, agenda en contacten bespioneren. Bovendien kunt u een back-up maken van de volgende items via Google Drive: Google-contacten, Google-agenda-evenementen en -instellingen, Gmail-instellingen-apps, oproepgeschiedenis, apparaatinstellingen, contacten, agenda, sms, foto's en video's. De genoemde items kunnen worden hersteld naar een andere Android-telefoon zodat u de gegevens kunt bekijken.

Platform:

  • Android

Officiële website: https://ikeymonitor.com/

PROS

  • Helemaal gratis
  • Er is geen app geïnstalleerd op de doel-Android-telefoon

2. iKeyMonitor gratis alternatief voor iPhone – ICLOUD.COM

iCloud is een andere iKeyMonitor gratis alternatief dat gemakkelijk te gebruiken is voor iOS-gebruikers. Het kan overvloedige gegevens opslaan. De Apple ID en het wachtwoord van de doeltelefoon kunnen u helpen bij het bijhouden van de vele activiteiten van iemand die u wilt bespioneren.Het controleert contacten, foto's, GPS, video's, herinneringen, agenda's, e-mails en notities.

Platform:

  • iOS (iPhone/iPad)

Officiële website: https://icloud.com

PROS

  • Helemaal gratis

3. iKeyMonitor gratis alternatief voor Android – MYCHILDMONITOR

MYCHILDMONITOR is een gratis app zoals iKeyMonitor voor ouders om kinderen te volgen. Het is heel eenvoudig om gevaarlijke games te blokkeren, de schermtijd te beperken en bedtijd in te stellen, een ongezonde website te filteren, waarschuwingen te sturen over ongepaste activiteit en topactiviteit, GPS en oproepen te loggen met ChildMonitor.

Platform:

  • Android

Officiële website: https://mijnkindmonitor.com/

PROS

  • 100% gratis
  • Root is niet vereist
  • Schermtijdlimiet

Samenvatting

De ochtendtoepassingen zijn de beste gratis alternatieven voor iKeyMonitor . U kunt de goede en slechte punten meten en de juiste kiezen die aan uw vereisten voldoet. Kortom, als u alleen een gratis alternatief nodig heeft, moet Google Backup Service uw beste keuze zijn, iCloud.com of MyChildMonitor. Als u een krachtige en betrouwbare monitoringtoepassing nodig heeft, is iKeyMontior uw beste keuze.

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: Niet gecategoriseerd

How iPhone Spy Works

About the Author: iKeyMonitor Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top
Top