Top 3 beste gratis FlexiSpy-alternatieven 2024

Het beste gratis FlexiSpy-alternatief is het belangrijkste onderwerp waar mensen nu aandacht aan hebben besteed. Ouders gebruiken spionage-apps om kinderen te beschermen en hun toegang tot internet te beperken, en tegelijkertijd willen ze niet dat hun spionagegedrag door kinderen wordt gevonden. FlexiSpy noemt zichzelf de beste monitoringsoftware. Het is echter niet zo veilig als u denkt. Kort geleden, Moederbord onthulde dat twee hackers hadden ingebroken in twee verschillende bedrijven die krachtige bewakingstechnologieën voor mobiele telefoons verkopen aan duizenden gewone mensen. De hackers stalen gegevens van klanten, waaronder foto's van slachtoffers van surveillance, gegevens van de mensen die hen bespioneerden, evenals enkele interne bestanden van de twee bedrijven, FlexiSpy en Retina-X. Om deze reden maken veel mensen zich zorgen over hun informatiebeveiliging en zoeken ze wanhopig naar alternatieven. Sta mij toe om drie uitstekende FlexiSpy-alternatieven aan te bevelen voor uw behoeften.

1. Beste FlexiSpy gratis alternatief – iKeyMonitor

iKeyMonitor is een FlexiSpy vergelijkbare applicatie waarmee u tevreden kunt zijn als u verschillende functies nodig heeft. Het volgt oproepopnames, toetsaanslagen, screenshots, sms-berichten, websitegeschiedenis, GPS-locaties, kalender, omgeving en klembord op Hangouts, Facebook, Snapchat, Instagram, QQ en meer. iKeyMonitor keylogger stelt ouders in staat om te detecteren of kinderen ongepaste prestaties leveren of ongewenste problemen ondervinden. Bovendien kunnen werkgevers gemakkelijk voorkomen dat werknemers vertrouwelijke gegevens lekken. Als iKeyMonitor niet werkt en ons team van deskundige ondersteuningsmedewerkers het probleem niet voor u kan oplossen, geven we u uw geld terug.

Platform:

 • iOS(iPhone/iPad)|Android|Windows|MacOS

Officiële website: https://ikeymonitor.com/

PROS

 • Voor zowel Android als iOS
 • Draait altijd op de achtergrond
 • Gratis proefperiode van 3 dagen
 • Uitgebreide functies
 • Veilig in gebruik

2. FlexiSpy gratis alternatief voor iPhone – ICLOUD.COM

iCloud is een andere FlexiSpy gratis alternatief wat goed werkt in iOS. Het kan verschillende gegevens opslaan. Als u het account en wachtwoord van iCloud heeft, kunt u eenvoudig enkele activiteiten van de telefooneigenaar volgen. Met iCloud kunt u e-mails, foto's, notities, video's, herinneringen, contacten, GPS (Zoek mijn iPhone), agenda's enzovoort volgen.

Platform:

 • iOS (iPhone/iPad)

Officiële website: https://icloud.com

3. FlexiSpy gratis alternatief voor Android – ChildMonitor

MYCHILDMONITOR is een gratis app zoals FlexiSpy wat de aandacht van de ouders waard is. ChildMonitor kan u helpen door topactiviteit vast te leggen, schema's in te stellen, gevaarlijke games te blokkeren, waarschuwingen te verzenden over ongepast gedrag, slechte website te filteren en huidige locaties, routinegeschiedenis, sms enzovoort te loggen.

Platform:

 • Android

Officiële website: https://mijnkindmonitor.com/

PROS

 • 100% gratis
 • Rooten is niet nodig
 • Schermtijdlimiet

Samenvatting

Deze apps zijn de beste gratis alternatieven voor FlexiSpy met betrekking tot veiligheid. U kunt de voor- en nadelen afwegen en de beste kiezen die het beste bij uw behoeften past. Kortom, als u een krachtige en betrouwbare monitoringtoepassing nodig heeft, zal iKeyMontior u niet teleurstellen. Als u slechts beperkte functies of een gratis alternatief nodig heeft, zijn MyChildMonitor en iCloud.com de handigste van uw keuze.

SIGN UP FREE VIEW PLANS

Category: Niet gecategoriseerd

How iPhone Spy Works

About the Author: iKeyMonitor Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top
Top